Naslovna Info IZ VODOVODA APELUJU DA SE VODA RACIONALNO TROŠI

IZ VODOVODA APELUJU DA SE VODA RACIONALNO TROŠI

3
Ad

Iz Javnog komunalnog preduzeća “Gradski vodovod” su uputili apel kojim pozivaju potrošače da smanje potrošnju vode i da je racionalno koriste da ne bi došlo do ugrožavanja snadbevanja vodom za građane Prokuplja, s obzirom na povećanu potrošnju usled visokih temperatura.

Kako navode iz ovog preduzeća, zbog prekomerne potrošnje vode već su ugrožene više zone grada. Kako ne bi došlo do ozbiljnijih poremećaja u vodosnabdevanju, vodu treba koristiti prvenstveno za osnovne potrebe, za piće i održavanje lične higijene, kao i da je ne koriste za polivanje travnatih površina, bašti, punjenje bazena i slično, kako bi svi građani imali redovno snadbevanje vodom.

Takođe napominju da će kontrolu potrošnje vode iz sistema javnog vodovoda vršiti Gradska uprava Grada Prokuplja, preko Odeljenje za inspekcijske poslove.

3
0
Prethodni tekstOPŠTINA KURŠUMLIJA DODELJUJE NAGRADE USPEŠNIM STUDENTIMA
Sledeći tekstU DOMU KULTURE ODRŽANO VEČE LEPE MUZIKE

3 KOMENTARA

  1. A ti iz vodovoda čitaju li vodu? Ili pišu onako kol’ko im pare treba. Juče mi je stigao račun za vodu, očitavan 30.06.2024. godine i zamislite juče kad proveravah vodomer jer mi je to sve bilo sumnjivo, ja sam po njihovom računanju potrošio 24 kubika, bilo ja manje i to dosta manje potrošenih kubika nego prilikom očitavanja od 30.06.2024. Direktore vodovoda ko si da si primi neke čitače vodomera ko zna da čita i piše, ili kreni ti sam na očitavanje ili prepusti mesto direktora nekome ko će to znati da organizuje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime