Naslovna Društvo ČOPOR PASA LUTALICA U CENTRU GRADA

ČOPOR PASA LUTALICA U CENTRU GRADA

3
Čopr pasa lutalica u centru Prokuplja, foto: čitalac
Ad

Upravo smo od čitalaca dobili snimke i fotografije pasa lutalica koji pokušavaju da se sakriju od kiše.

Došli su do ulaza u zgradu u kojoj se nalazi RFZO i PIO. Nismo sigurni da li su došli da overe zdravstvene knjižice ili da provere radni staž?

Ali, ako ovo posmatramo realno i ozbiljno, neko bi trebao da vodi računa o njima, i zbog njih samih, kao i zbog bezbednosti prolaznika.

Nije humano da u samom centru grada imamo toliko pasa lutalica, lokalna samouprava mora da reši to pitanje. Ionako su veći troškovi koje svake godine Grad Prokuplje isplaćuje građanima zbog ujeda pasa lutalica. Logično bi bilo da se taj novac preusmeri u trajno rešenje za ove životinje.

Svaki gradonačelnik je na početku mandata obećava rešenje problema pasa lutalica, izgradnju azila i slične stvari, ali od realizacije obećanja nikada nije bilo ništa.

Čekamo reakciju Grada Prokuplja.

Čopr pasa lutalica u centru Prokuplja, foto: čitalac
8
0
Prethodni tekstTROTOARI PREMA DRAGANJI URASLI U ŽBUNJE
Sledeći tekstADMINISTRATIVNA I TERITORIJALNA ORGANIZACIJA TOPLICE IZMEĐU DVA SVETSKA RATA

3 KOMENTARA

  1. Ceo grad je pun psa lutalica!Napadaju i kidišu na gradjane svakodnevno..Da niko ne preduzima nista,ovo je strasno!
    Vlast i opstinu treba da bude sramota,grad nikada zapusteniji nije bio krenuvsi od lutalica preko rupetina na ulicama,ali to je neka druga tema..Necu sebi oprostiti sto sam glasala za ovu vlast,sada i nikada više!!!

    • Kidišu ,,građani,, na njih SVAKODNEVNO,ništa te ne diraju ostavi ih na miru i ne izmišljaj!A ako se desi da laju na nekoga to je zato što ih je neki skot zamahivao na njih,šutirao gađao,,jurio,udarao kolima

  2. Jel su oni pali s Marsa?Utuvite ve’ jednom u glavu nisu vam krivi psi vec oni koji ih bacaju!!!Za sta služe kamere od milion,problem može vrlo lako da se reši sa kaznama ali izgleda da ovo stanje nekom odgovara

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime