Naslovna Društvo PRIJEM ZA NAJBOLJE UČENIKE U GRADSKOJ KUĆI

PRIJEM ZA NAJBOLJE UČENIKE U GRADSKOJ KUĆI

1
Prijem za najbolje učenike, foto: sajt Grada Prokuplja
Ad

Gradonačelnik Prokuplja Miroslav Antović, danas je organizovao prijem za đake generacije sve četiri osnovne i srednje škole u Prokuplju i laureate republičkih nagrada u ovoj školskoj godini. Njih 80 je bilo na prijemu tim povodom, a na kraju ove školske godine, knjigama je nagrađeno 900 učenika, među kojima su i odlični učenici i vukovci.

– Danas smo imali lep povod za okupljanje ovde kod nas, a to su najbolji od najboljih u osnovnom i srednjoškolskom obrazovanju. Podelili smo im vredne knjige, koje svake godine obezbeđujemo za najbolje đake. Pored toga obezbeđujemo i besplatne udžbenike za učenike prvog razreda, a prošle i ove godine smo obezbedili i besplatne vaučere za svu decu u osnovnim školama, koje će realizovati do početka školske godine. Nastavićemo da brinemo o njima i ubuduće, jer su oni perspektiva  i budućnost našeg grada, istakao je ovom prilikom gradonačelnik Prokuplja Miroslav Antović.

Mali hor Osnovne škole „9. oktobar“ je po uručenju vrednih knjiga, na zadovoljstvo svih prisutnih, otpevao numeru iz filma, za koju je bio nagrađen na Republičkom takmičenju.

Izvor: sajt Grada Prokuplja

3
0
Prethodni tekstNOVI PROBLEMI U ULICI MILOŠA OBILIĆA
Sledeći tekstPOSLEDICE JUČERAŠNJEG NEVREMENA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime