Naslovna Moj ugao NEMAMO BAZEN, ALI BAR IMAMO FONTANU!!!

NEMAMO BAZEN, ALI BAR IMAMO FONTANU!!!

1
"Velelepna" fontana kod Pošte, foto: Prokuplje press
Ad

Kao što smo već pisali više puta, građani Prokuplja ne mogu da se okupaju i osveže u svom gradu.

Prokuplje je jedini grad u okolini, a vrlo verovatno i u Srbiji, koji već nekoliko godina nema funkcionalan bazen.

Gradska vlast je rešila da izađe u susret građanima i da osposobi “velelepnu” fontanu na gradskom šetalištu ispred Pošte. Kao što možete videti na fotografijama, prolaznici mogu da se rashlade pored ove fontane.

“Velelepna” fontana kod Pošte, foto: Prokuplje press

Ali, šalu na stranu, nije nam jasno ko je uopšte pustio da voda curi na ovoj takozvanoj fontani. Prolaze godine, ako ne i decenije, i nijedna vlast se nije setila da reši ovo ruglo u glavnoj pešačkoj zoni u gradu. Ako nisu u stanju da je osposobe da bude funkcionalna i da bar malo liči na fontanu, onda bar neka isključe vodu da ne bi služila za podsmeh.

Nema veze, blizu su nam Žitorađa, Blace, Doljevac i Kuršumlija, rashladićemo se već.

“Velelepna” fontana kod Pošte, foto: Prokuplje press
2
0
Prethodni tekst“KORAK U BOJI” NA ŠETALIŠTU

1 KOMENTAR

  1. U prethodnim godinam frigova skupstina kojom upravlja kao privatnom vojskom je likvidirala sluzbu MZ,fond za stocarstvo,hameum,inkubator centar,sportski centar i ugasila bazen.Posle cetiri godine bez bazena Prokuplje je opet glasalo za tog istog coveka i iste zute preletace,glasalo je da oni putuju u Pariz,da idu na sportske igre,da jedu po kafanama,da dovode privatnike,prodaju imovinu.Sad smo se setili bazena,fontana,rupa,kredita,sada kad smo posle deset godina frigo apokalipse i prodaje Prokuplja,opet glasali za tog istog nk majstora za klime,I KO je sada ovde lud,on koji sedi u fotelji tri mandata ili mi koji smo glasali da umesto bazena imamo propalu fontanu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime