Naslovna Sport ZAVRŠEN TURNIR U MINI RUKOMETU

ZAVRŠEN TURNIR U MINI RUKOMETU

0
Održan turnir Mini južna pruga 2024, foto: fb
Ad

Juče je u sportskoj hali “Dr Zoran Đinđić” u Prokuplju održan prvi turnir u mini rukometu pod nazivom “Mini Južna pruga 2024”.

Turnir je odigran u kategoriji dečaka i devojčica rođenih 2013.,2014. i 2015. godine i na njemu je učestvovalo 12 ekipa sa oko 150 mališana. Odigrano je ukupno 30 utakmica na 2 terena i protekao je u najboljem redu i sportskom duhu.

Održan turnir Mini južna pruga 2024, foto: fb

Turnir je otvorio Ivan Petrović, većnik za sport i omladinu Grada Prokuplja i poželeo dobrodošlicu svim učesnicima i predstavnicima ekipa.

Na kraju turnira svaka ekipa je dobila zasluženi pehar i zahvalnicu za učešće koje su dodelili predsednik rukometnog kluba Topličanin Branislav Petrović i potpredsednik Vladan Nasković. Završnu reč i zahvalnost predstavnicima gostujućih klubova na učešću i fer-plej ponašaju tokom turnira uputio je legenda rukometnog kluba Topličanin Ljubiša Milosavljević.

Održan turnir Mini južna pruga 2024, foto: fb

Rukometni klub Topličanin se zahvalio trgovini pića “Lazić”, kao i Gradu Prokuplju koji su pomogli da se turnir organizuje.

Posebna zahvalnost su iskazali devojčicama iz ŽRK Topličanin, koje su izašle u susret i bile su zadužene za suđenje i vođenje rezultata na turniru.

Očekujemo da ovaj turnir postane tradicionalan i da se održava svake godine.

0
0
Prethodni tekstJOVAN STEVANOVIĆ U FINALU SVETSKOG KUPA U BUDIMPEŠTI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime