Naslovna Sport ZLATO ZA BELETIĆA I MLADENOVIĆA

ZLATO ZA BELETIĆA I MLADENOVIĆA

0
Ad

U Prokuplju je završeno prvenstvo Srbije za mlađe uzrasne kategorije (za kategorije pionira, kadeta i juniora) na kojem je učestvovalo skoro 250 takmičara. BK Topličanin je odlično organizovao ovo takmičenje koje je proteklo bez problema i na čemu su dobili pohvale od Bokserskog saveza Srbije.

Prokupački bokseri su ostvarili odlične rezultate i osvojili su 6 medalja – BK Topličanin je osvojio zlato, 3 srebra i bronzu, dok je BK Toplica osvojila 1 zlatnu medalju.

Mladi bokser Topličanina Vuk Beletić je osvojio zlatnu medalju i ponovo je prvak Srbije, ali sada u kadetima. U finalu je savladao odličnog borca Luku Simića iz BK Vukovi sa Drine iz Loznice. Vuk je proglašen i za najboljeg kadeta prvenstva.

Srebro su osvojili Salko Kurteši (pionir), Lazar Stevanović (pionir) i Nikola Stanković (pionir), dok je bronzu osvojila Sandra Blagojević (kadet).

– Naš Salko Kurteši (pionir) koji je imao svoje teško polufinale nije uspeo da se izbori u finalu i izgubio je podeljenom sudijskom odlukom. Uzeo je srebro, kao i naš Nikola mali Tajson, koji je izašao sa samo svoja 2 meča na državnom i pružio hrabru borbu do kraja i završio sa srebrnom medaljom. I naš Lazar (pionir) koji je imao dobro polufinale, izgubio je u finalu tesnom odlukom sudija, je uzeo srebrnu medalju, dok je naša Sandra uzela bronzanu medalju. Naša deca to jeste naša mala porodica, koja je bila veoma uspešna na ovom državnom Prvenstvu i donela 5 medalja klubu od prijavljenih 6 takmičara. Veoma smo ponosni na našu decu i imamo veliku buducnost sa njima, jer će to biti šampioni kakve samo Topličanin moze da ima. Idemo dalje, rekli su u BK Topličanin.

I drugi bokserski klub iz Prokuplja, BK Toplica, je imao zapažen nastup na prvenstvu. Bokser iz ovog kluba Vuk Mladenović je osvojio zlato u konkurenciji juniora.

Treba napomenuti da je gost na ovoj sportskoj manifestaciji bio poznati muzičar Cobi, rodom iz Prokuplja, koji je svojim nastupom doprineo odličnoj atmosferi.

0
0
Prethodni tekstPROKUPAČKI BOKSERI SE BORE ZA ČETIRI ZLATA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime