Naslovna Sport ŠKOLA FUDBALA TSC: ZAPAŽENO UČEŠĆE NA ZAVRŠNOM TURNIRU

ŠKOLA FUDBALA TSC: ZAPAŽENO UČEŠĆE NA ZAVRŠNOM TURNIRU

0
Škola fudbala TSC na završnom turniru u Leskovcu, foto: fb
Ad

U organizaciji Futsal Asocijacije Srbije od 26.februara do 02. marta ove godine, u Leskovcu, održan je završni turnir, i to, u kategorijama 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 i 2016. Škola fudbala TSC je kroz kvalifikacije izborila plasman u svim godištima, i imala veoma zapaženo učešće.

U kategoriji 2011, naš tim nije dozvolio nikakvo iznenađenje, i osvojio je još jedno prvo mesto, uz konstataciju da je Lazar Miljković poneo epitet najboljeg igrača, a Dejan Stojanović najboljeg trenera.

Kategorija 2012, u jakoj konkurenciji, uprkos odličnoj igri, nisu mogli više od bronzane medalje, ali bez obzira na to Viktor Nikolić je poneo titulu prvog strelca.

Za 2013, posle slabijeg starta, ostatak turnira je odrađen dominantno, uz odličnu igru, koja nije mogla da nadoknadi kiks iz prve utakmice. Zbog toga su morali da se zadovolje peharom za treće mesto, a Radonjić Teodor nagradom najboljeg strelca.

U konkurenciji 2014, takođe treći, ali na osnovu svega prikazanog, možemo biti više nego ponosni na njih, jer utisak je, da je samo nedostatak sreće, sprečio bolji plasman.

Godište 2015, nije prošlo rezultatski dobro, što se ne može reći i za igru, pa su tri poraza minimalnim rezultatom, i jedna pobeda, bili nedovoljni za osvajanje medalje. Bez obzira što se od njih očekivalo više, možemo biti zadovoljni njihovim nastupom.

U kategoriji 2016, naše najmlađe godište, a ujedno i najmlađa ekipa na turniru, s obzirom da smo imali trojicu rođenih 2017-e, pokazalo je veliku borbenost, ali očigledna trema, kao i slabo izvođenje penala, posle čak tri remija, je za posledicu imalo to da se vrate kući nakon grupne faze.

Sve u svemu, još jedno reprezentativno učešće naše škole fudbala, uz čestitke upućene svim učesnicima.

Našoj deci hvala na svemu prikazanom.

2
0
Prethodni tekstNAŠI I USPEŠNI: OTAC RAŠA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime