Naslovna Sport ŽOK TOPLIČANIN: ODBOJKAŠICE DOBILE SVOJ ALBUM

ŽOK TOPLIČANIN: ODBOJKAŠICE DOBILE SVOJ ALBUM

0
Album ŽOK Topličanin, foto: Prokuplje press
Ad

U okviru Ženskog odbojkaškog kluba Topličanin, ostvarena je zapažena inicijativa – prvi put neki sportski klub iz Prokuplja dobio je svoj album sa sličicama. Ova kreativna ideja, koju je sproveo Božidar Jović, direktor ŽOK Topličanin, ima za cilj da popularizuje odbojku, očuva uspomene na različite generacije i motiviše mlade odbojkašice.

Album sa samolepljivim sličicama kreiran je za četiri selekcije ovog uspešnog i najmasovnijeg prokupačkog sportskog tima – seniorke, predpionirke, pionirke i Topličanin 2. Božidar Jović, dugogodišnji sportski zaljubljenik, izrazio je zadovoljstvo zbog fantastičnog odaziva odbojkašica, ističući da je cilj bio ne samo motivacija za bavljenje sportom, već i jačanje prijateljstva među članicama tima.

– Kroz svoje višegodišnje sportsko angažovanje, a pre svega u odbojci, trudio sam se da motivišem mlade da se bave sportom, ali i da na neki način dam podršku  najuspešnijim sportistima. Ove godine sam osmislio album sa sličicama naših odbojkašica u četiri selekcije – istakao je Božidar Jović.

Odbojkašice su s oduševljenjem prihvatile ideju, a svaka se trudi da što pre popuni svoj album. Pored toga, po jedan primerak albuma će biti dostavljen i lokalnoj biblioteci i muzeju, kako bi se sačuvale uspomene na ovu generaciju odbojkašica.

U albumu su navedeni i prijatelji kluba, među kojima je i naš portal Prokuplje press.

Božidar Jović najavljuje da će se truditi da i u narednim sezonama priredi slične albume.

3
0
Prethodni tekstPRVI VODOVOD U PROKUPLJU
Sledeći tekstUHAPŠEN ZBOG 1.243 TABLETA EKSTAZIJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime