Naslovna Iz okruženja SAOPŠTENJE SSP OO ŽITORAĐA: OSUĐUJEMO BAHATO PONAŠANJE ISTAKNUTIH ČLANOVA SNS

SAOPŠTENJE SSP OO ŽITORAĐA: OSUĐUJEMO BAHATO PONAŠANJE ISTAKNUTIH ČLANOVA SNS

2
Ad

Stranka slobode i pravde, Opštinski odbor Žitorađa, je izdala saopštenje povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila pre par dana u Žitorađi, kao i o kadrovskim rešenjima i zapošljavanju u ovoj opštini. Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena.

Stranka slobode i pravde OO Žitorađa, najoštrije osuđuje bahato ponašanje “istaknutih” članova SNS-a koji u alkoholisanom stanju sa skoro 2 promila alkohola u krvi ugrožavaju bezbednost građana Žitorađe a kao nagradu dobijaju posao.

Poslednji slučaj od pre par dana, kada je nakon konstitutivne sednice Skupštine opštine Žitorađa, organizovana proslava u restoranu na bazenu kod Marka Disića, takođe “istaknutog” člana SNS-a u Žitorađi, posle koje je učesnik proslave i jurišnik Žitoračkog šerifa, Vlada Ristić u alkoholisanom stanju, sa 1,95 promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreću. Prava je sreća da nije bilo povređenih, jer je alkoholisani Vlada Ristić udario u automobile koji su bili parkirani ispred igraonice gde je u tom trenutku bila proslava dečijeg rođendana. Vlada Ristić je oštetio dva parkirana automobila, a automobil kojim je on pijan upravljao je okrenuo na krov.

Nesreće se dešavaju, svako treba da odgovara za učinjeno, a ovaj ‘istaknuti” jurišnik je juče nagrađen za svoju odanost kartelu tako što je po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima zapošljen u opštinsku upravu.

To je samo mali deo kako se SNS odužuje svojim uvlakačima, drugi način je da od preostalih para kojim su kupovani glasovi za decembarske izbore neki “istaknuti” članovi kartela dobiju džipove, odmah nakon izbora.

Napredno, nema šta – stoji u saopštenju.

4
0
Prethodni tekstŠAHOVSKI TURNIR U ŽITORAĐI
Sledeći tekstI RUKOMETAŠI SPREMNI ZA NASTAVAK SEZONE

2 KOMENTARA

  1. Možete samo da osuđujete, ta elita ima oko 90% glasova, tako da je većina stanovništva zadovoljna. Sada mogu da rade šta hoće, a na sledećim izborima umesto što samo osuđujete, isčuđavate se, uradite nešto i ubedite te seljake da glasaju za vas.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime