Naslovna Društvo SVETOSAVSKA POVELJA DR NENADU ARSOVIĆU

SVETOSAVSKA POVELJA DR NENADU ARSOVIĆU

0
Sveti Sava, foto: www.spc.rs
Ad

Komisija za dodelu Svetosavskih priznanja koja dodeljuje Toplički upravni okrug donela je odluku o dodeli Svetosavske povelje i četiri Zahvalnice.

Svetosavska povelja dodeljena je prof. dr Nenadu Arsoviću sa Medicinskog fakulteta u Beogradu i direktoru Klinike za otorinolaringologiju Univezirtetskog Kliničkog centra Srbije. Radi se o vrsnom stručnjaku, svetski priznatom naučnom radniku koji je uveo inovacije u hirurškim intervencijama u otorinolaringologiji, koji je inače rodom iz Male Plane.

Zahvalnice su dodeljene glumcu Miroljubu Miroviću – Faciru, pijanistkinji Mariji Timotijević, harmonikašu Nemanji Radosavljeviću i Milici Andrejev, direktorici škole.

U obrazloženju odluke, načelnik Topličkog upravnog okruga Zlatan Miljković, je naveo da je komisija jednoglasno donela odluke, kao i da se radilo o kandidatima iz različitih oblasti delovanja i da su sve opštine Topličkog okruga zastupljene.

Nagrade će dobitnicima biti uručene na Svetosavskoj akademiji u petak 26. januara koja će se održati u prokupačkom Domu kulture sa početkom 18 sati.

0
0
Prethodni tekstKONSTITUISANA SKUPŠTINA GRADA PROKUPLJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime