Naslovna Izbori 2023 KO ĆE BITI NOVI GRADONAČELNIK PROKUPLJA?

KO ĆE BITI NOVI GRADONAČELNIK PROKUPLJA?

4
Ad

Kao što smo ranije najavili, konstitutivna sednica Skupštine Grada Prokuplja zakazana je za ponedeljak, 22. januar.

Srpska napredna stranka ima većinu i mogućnost da formira lokalnu vlast samostalno, ali informacije koje posedujemo ukazuju na to da je direktiva iz centrale stranke da se svuda na lokalu uključi i SPS.

Nezvanično saznajemo da će doći do određenih promena u kadrovskom sastavu vrha gradske vlasti. U poslednjih nekoliko dana održani su sastanci u prostorijama SNS-a u Prokuplju, na kojima je prisustvovao i narodni poslanik Darko Laketić.

Prema informacijama kojima raspolažemo, Miroslav Antović, dosadašnji zamenik gradonačelnika, biće imenovan za novog gradonačelnika. Bivši gradonačelnik Milan Aranđelović prelazi na mesto direktora Turističke organizacije Grada Prokuplja.

Ipak, veliki broj dosadašnjih funkcionera će ipak biti na nekoj od funkcija, a nova imena među većnicima će, između ostalih, biti Ivan Petrović, komunalni inspektor, i Simon Simonović, dosadašnji direktora Turističke organizacije.

Ove informacije su nezvanične, i moguće su promene do ponedeljka. U ovom sazivu skupštine, za razliku od prethodnog, kada je opozicija uglavnom bojkotovala izbore, učestvovaće i odbornici opozicije (Srbija protiv nasilja – Prokuplje sa 10, Zavetnici sa 3 i koalicija NADA sa 2 odbornika).

Očekujemo da će sednice Gradske skupštine biti znatno zanimljivije u odnosu na prethodni period.

4
1
Prethodni tekstZAPLENJENO VIŠE OD 24 KILOGRAMA MARIHUANE
Sledeći tekstUPRAVLJAO VOZILOM SA 1,92 PROMILA ALKOHOLA

4 KOMENTARA

    • Gradonačelnik, biće čovek onaj koji nije hteo da primi građane i razgova o njihovim problemima, u Prokuplju, isti ljudi kruže, samo menjaju partije koje osvoje vlast, zato Prokuplje,, ne napreduuje.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime