Naslovna Društvo OTVARANJE DEČJEG IGRALIŠTA U MALOJ PLANI

OTVARANJE DEČJEG IGRALIŠTA U MALOJ PLANI

3
Ad

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek i predsednik Privremenog organa Grada Prokuplja Milan Aranđelović otvorili su dečje igralište u Maloj Plani.

Ugovor o sufinansiranju projekta dečijeg igrališta potpisan je 25. jula 2023. godine i za njega je Ministarstvo za ravnomerni regionalni razvoj izdvojilo 3,6 miliona dinara, dok je Grad Prokuplje učestvovao sa iznosom od 2,1 miliona dinara.

– Nama je jako važno da ulažemo u naša sela. Sela su jednako važna kao gradovi, ako ne i važnija, naročito u pogledu demografije i popravljanja negativnih demografskih trendova. Rad na socijalnoj infrastrukturi jako je značajan zarad povećanja sadržaja u malim sredinama, te ćemo nastaviti dalje sa ovakvim projektima širom Srbije, izjavio je Đerlek.

Selo Mala Plana i seoska škola u neposrednoj blizini, sa oko 200 učenika, ovim su dobili uređen prostor za rekreaciju, sa ugrađenim novim igračkama i mobilijarom, koje je arhitektonski pristupačno i prilagođeno i deci sa invaliditetom.

3
0
Prethodni tekstPROKUPLJE OSTAJE I BEZ POLJOPRIVREDNE STRUČNE SLUŽBE
Sledeći tekstKONSTITUTIVNA SEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE 22. JANUARA

3 KOMENTARA

  1. Za 50.000 evra mogli da kupe 5 kuca od 100m2 u Maloj Plani, da kupe kućice, tobogane, igracke i da naprave igraonice da se deca ne mrznu napolju. Koji je ovo kriminal i policija i tuzilastvi je reaguju. Ali glasao ih narod ko blesav

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime