Naslovna Info POZIV ZA PREDLOGE: DODELA SVETOSAVSKE POVELJE U TOPLIČKOM OKRUGU

POZIV ZA PREDLOGE: DODELA SVETOSAVSKE POVELJE U TOPLIČKOM OKRUGU

0
Ad

Toplički upravni okrug otvorio je konkurs za dodelu Svetosavske povelje pojedincima i institucijama koje su se istakle svojim doprinosom u oblastima zdravstva, privrede, prosvete, kulture, sporta i vere. Konkurs će biti otvoren do 19. januara, pružajući priliku svima da predlože najistaknutije pojedince ili organizacije za ovu prestižnu nagradu.

Načelnik Topličkog upravnog okruga, Zlatan Miljković, naglasio je da je Svetosavska povelja namenjena onima koji su unapredili život u Topličkom okrugu svojim posvećenim radom. Cilj ovog značajnog priznanja je da se nagrade pojedinci i organizacije čiji doprinos doprinosi bogatstvu lokalne zajednice.

Kako bi obezbedili najkvalitetniji izbor, postavljeni su jasni kriterijumi koje nominovani treba da ispunjavaju. Kandidati se očekuje da svojim primerom unaprede uslove rada, stvaraju pozitivnu atmosferu i promovišu vrednosti poput saradnje, tolerancije i međusobnog uvažavanja. Njihov rad treba da doprinese ugledu njihove opštine i Topličkog okruga.

Miljković je dodao da kandidati moraju biti javno prepoznatljivi kao humanisti, osobe koje se ističu nesebičnim delovanjem, održavaju ideje i žive u duhu Svetog Save – najvećeg srpskog prosvetitelja.

Svi zainteresovani koji žele da predlože kandidate mogu poslati svoje predloge sa obrazloženjem do 19. januara Topličkom upravnom okrugu. Predlozi se mogu dostaviti ili poštom na adresu Toplički upravni okrug, Ulica Tatkova broj 2, 18400 Prokuplje, ili putem mejla na toplickiokrug@toplicki.okrug.gov.rs.

0
0
Prethodni tekstMUP APELUJE NA VOZAČE: PRIPREMITE SE NA ZIMSKE USLOVE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime