Naslovna Društvo MAGIČNA NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA PREDŠKOLSKE USTANOVE NEVEN

MAGIČNA NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA PREDŠKOLSKE USTANOVE NEVEN

0
Predstava "Čudna neka družina" u objektu Bajka, foto: fb
Ad

Predškolska ustanova “Neven” organizovala je nezaboravnu novogodišnju predstavu pod nazivom “Čudna neka družina”, koju su izveli mališani starije vaspitne grupe u objektu “Bajka”.

Novogodišnje predstave su uvek poseban događaj za decu, a kada ih izvode vršnjaci, radost je neizmerna. Predstava je predstavljala sjajnu priliku za mališane da se izraze kroz umetnost, zabave svoje drugare u publici i razvijaju svoje kreativne veštine. Ovakve aktivnosti imaju pozitivan uticaj na decu, podstičući njihovu kreativnost, samopouzdanje i sposobnost saradnje.

Predstava “Čudna neka družina” u objektu Bajka, foto: fb

Svi prisutni, kako izvođači, tako i publika, su uživali u ovoj prelepom izvođenju. Petogodišnjaci su bili zaista na visini zadatka, a kostimi su dodatno doprineli bajkovitoj atmosferi. Vaspitačice Vanja i Ivana su s pravom ponosne na rezultate svog truda. Čestitke starijoj vaspitnoj grupi objekta “Bajka” na uspešnoj novogodišnjoj predstavi.

Treba pohvaliti podršku kompanije Leoni, koja je kao nagradu za uspešno izvođenje predstave obradovala mališane određenim brojem paketića.

Još jednom, bravo za decu, roditelje i vaspitače koji su učinili ovaj događaj nezaboravnim!

0
0
Prethodni tekstTOPLA SRCA PROKUPAČKIH UČENIKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime