Naslovna Kultura KOC “TOPLICA“ OBELEŽIO DAN USTANOVE

KOC “TOPLICA“ OBELEŽIO DAN USTANOVE

0
Obeležavanje dana ustanove, foto: sajt Grada Prokuplja
Ad

Kulturno-obrazovni centar “Toplica” u Prokuplju svečano je obeležio svoj 63. rođendan koncertom plesača u prepunoj sali Doma kulture. Na koncertu su učestvovali članovi plesnog studija “Illusion dens” i Baletskog studija “Piruete” iz Niša, pružajući publici uzbudljiv i atraktivan performans.

Direktor KOC “Toplica”, Bojan Milenković, pozdravio je prisutne goste i izvođače, naglašavajući da je koncert plesača postao tradicionalna manifestacija kojom se završava godina. Milenković je istakao uspehe ostvarene tokom protekle godine i uputio čestitke gostima, ističući želju za još uspešnijom 2024. godinom. Posebnu zahvalnost izrazio je lokalnoj samoupravi, Domu kulture i svim zaposlenima koji su podržavali aktivnosti KOC “Toplica” i omogućili realizaciju raznovrsnih programa.

Kulturno-obrazovni centar “Toplica” ima bogatu istoriju, kao naslednik Radničkog univerziteta “Tihomir Stanković” osnovanog 27. decembra 1960. godine. Ova ustanova jedna je od najstarijih kulturno-obrazovnih institucija u Srbiji, jedinstvena na teritoriji Topličkog okruga. Pored obrazovanja odraslih, KOC “Toplica” aktivno organizuje različite kulturne događaje, kako samostalno, tako i u saradnji s lokalnim i regionalnim organizacijama. Posebna pažnja posvećena je i radu s najmlađima, ističući njihov talenat i doprinos kulturnoj sceni Prokuplja.

0
0
Prethodni tekstGRAD MORA DA ODGOVORI NA OVA PITANJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime