Naslovna Izbori 2023 ZORAN LUTOVAC U PROKUPLJU

ZORAN LUTOVAC U PROKUPLJU

6
Lutovac u Prokuplju, foto:Prokuplje press
Ad

Predsednik Demokratske stranke, Zoran Lutovac danas je u kampanji izborne liste “Srbija protiv nasilja” posetio Prokuplje.

On je obišao novu pijacu gde je pričao sa građanima. Naišao je na velike simpatije i odobravanje ljudi što je naša kamera i zabeležila. Uglavnom su sve reakcije prodavaca na tezgama ali i onih koji kupuju bile pozitivne. Mnogo njih se požalilo na probleme i nepravdu koju doživljavaju svakodnevno, na loše ulove na pijaci, na loša rešenja i prevelike cene urpavo tih tezgi koje plaćaju.

Građani su izrazili svoju nadu u promene koje iščekuju i ohrabrili ovu političku opciju da će dobiti njihov glas.

Jako mali je broj onih koji su rekli da podržavaju politiku vladajuće stranke i da su zadovolji životom u Prokuplju.

Zoran Lutovac je za naš portal dao kratku izjavu i odgovorio na neka od naših pitanja. Video sa njegovim odgovorima možete videti ovde:

Nakon obilaska pijace okupljeni su se zajedno sa Zoranom Lutovcem prošetali gradom i razgovarali sa građanima u centru grada.

9
4
Prethodni tekstPREVENTIVNI PREGLEDI I U PROKUPLJU ?
Sledeći tekstCARSTVO BOROVNICA KOD EPIGENIJE

6 KOMENTARA

  1. Pa vi ste zakatancili sve fabrike u Prokuplju. Docko je stavio filter stanicu Bresnica pod hipoteku, a Slepi zatvorio fabriku vode Milan Toplica. Najvece ste ljige.

  2. Najbolji i najposteniji u SSP je dr Ristic Ivan iz hitne,Slepi je uvlakac i covek iz interesa odlicno ga znam namestio bivseg predsednika opstine Milana Arsica

  3. Nezavisni građanine, tj.neobavešteni građanine:
    Prvo, dr Ivan Ristić nije član SSP-a već DS-a
    Drugo, pitaj dr Ivana Ristića ko je Šlepi i da li je on uvlakač (kako kažeš), ili su u uvlakači (ma šta to značilo) oni koji su izašli iz DS-a i “uvukli se” Laketiću (znaš već gde)
    Treće, Milan Arsić nije bio predsednik opštine već Milan Arsović, i vrlo dobro svi znaju ko je on i šta je radio.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime