Naslovna Iz okruženja Blace VISOKI FUNKCIONER BLAČKOG SNS VOZI NEREGOSTROVAN AUTOMOBIL?

VISOKI FUNKCIONER BLAČKOG SNS VOZI NEREGOSTROVAN AUTOMOBIL?

2
Registracija istekla, ali se kolica voze! Foto:čitalac
Ad

Mesecima unazad, tvrde građani Blaca, ulicama paradira džip marke „porše“ kojem je istekla registracija aprila ove godine. To vozilo se svakodnevno viđa u centru grada, kraj zgrade opštine i Policijske stanice i do sada niko nije reagovao. Iako su registarske oznake na Beograd, tvrde građani da automobil vozi doskorašnji predsednik Skupštine Blaca i sadašnji član Privremenog organa u Blacu Dejan Mijajlović.  Mijajlović kaže da ne vozi taj automobil i da nije njegov. Najgore u svemu je to što taj automobil viđaju parkiranog u samom centru Blaca, tik do Policijske stanice, ali ga izgleda policijski službenici ne vide.

-On svakodnevno njime dolazi na posao u opštinsku zgradu, parkira ga kraj policijske stanice i nikom ništa. Kako je moguće da za nekog postoji zakon, za drugog ne- pitaju Blačani.

Dejan Mijajlović negira da je to njegov automobil i da ga on vozi.

-Nisu moja kola, niti ih vozim- kratko je rekao Mijajlović.

Ipak, tokom dana, sporno vozilo bilo je prakirano kraj njegovog dvorišta.

U Policijskoj stanici u Blacu ćute na naša pitanja. Njima izgleda ne smeta ukoliko je zaista ovaj skup automobil neregistrovan.

18
2
Prethodni tekstCARSTVO BOROVNICA KOD EPIGENIJE
Sledeći tekstŠESTA UZASTOPNA POBEDA

2 KOMENTARA

  1. Ali on je vlast, za vlast zakoni ne važe. A vi, ako vam to smeta, kandiduje se na izborima (evo ih za nedelju dana), pobedite, pa ni vi ne morate da registrujete kola, plaćate porez i račune, idete na posao, ili šta već drugo.

  2. Do koje šifre može da se kandiduje za funkcionera ili direktora u Blacu
    ps
    vlasnik jedne kafane u Blacu a veliki prijatelj pomenutog, vozio je 3 godine neregistrovan mercedes po ulicama i do sela Jošanice ali je morao da cinkari svakog ko popije 2 čaše piva i ko šta priča po kafani

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime