Naslovna Izbori 2023 GRAĐANI MORA DA ZNAJU DA MOGU BOLJE DA ŽIVE

GRAĐANI MORA DA ZNAJU DA MOGU BOLJE DA ŽIVE

0
Ad

Građani mora da znaju da mogu mnogo bolje da žive i da ne treba da dozvole da tako i ne bude- kažu u OO SSP Kuršumlija koji su tokom dana razgovarali sa građanima Kuršumlije na pijaci.

-Razgovarali smo sa građanima o problemima koje imaju i kako da se reše kada dođe do smene ove vlasti- kazala je predsednica OO SSP u Kuršumliji Ljiljana Arsenijević.

Ona je i prva na listi za lokalne izbore u Kuršumliji „Kuršumlija protiv nasilja-Marinika Tepić- Ljiljana Arsenijević“ koja je na 6. mestu izbornog listića.

Ona je dodala da će se zalagati za to da svi đaci imaju besplatne udžbenike i obrok u školama, da bude uređen svaki put do svake kuće u opštini, da posao dobijaju najbolji, a ne podobni, da sve žene iz seoskih sredina imaju besplatne prevoze za sve redovne preventivne preglede, da svaki penzioner bez primanja dobija 100 evra mesečno i da svi koji imaju penzije manje od 20.000 dinara dobijaju trinaestu penziju, da poljoprivrednici imaju dodatne subvencije i da se iskoreni korupcija lokalnih moćnika.

Sa OO SSP Kuršumlija i građaima Kuršumlije razgovarala je i narodna poslanica SSP iz Niša Jelena Milošević.

4
2
Prethodni tekstBILO JE KARATA ZA FAN PIT, ALI SE NISU PLAĆALE
Sledeći tekstZA VAUČER MOŽEŠ DA KUPIŠ GOTOVO NIŠTA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime