Naslovna Društvo BUBLICA NEĆE NA IZBORE?

BUBLICA NEĆE NA IZBORE?

5
Kažu neće na galsanje, foto:Prokuplje press arhiva
Ad

Stanovnici Mesne zajednice Bublica, planinskog sela na teritoriji Grada Prokuplja, odlučili su da ne izađu na predstojeće lokalne izbore zakazane za 17. decembar, nezvanično saznaje Prokuplje press.

Odluku su doneli, kako tvrde, jer lokalni SNS ne ispunjava obećanja koja im je dao.

-Samo obećavaju, a ništa ne čine da ta obećanja ispune. Kada ih zove naš predstavnik, ne javljaju se na telefon. Kako oni neće da nas udostoje da razgovaramo, tako i mi nećemo da im pomognemo i glasamo- kažu meštani.

Predsednik MZ Bublica Momir Savić nije želeo da komentariše naša saznanja, niti ih je potvrdio, ni demantovao. Samo je rekao da do izbora ima još vremena.

Ova mesna zajednica poznata je po tome što su na prethodnim izborima u više navrata dali apsolutnu podršku SNS.

10
0
Prethodni tekstOVO JE ULICA BUDUĆNOSTI:PRAZNA I PUSTA
Sledeći tekstUHAPŠEN ZBOG 100 GRAMA MARIHUANE

5 KOMENTARA

  1. Plaše mečku rešetom.
    Ako hoće da kazne SNS jer ih je izneverio, neka glasaju svi za nekog drugog (bilo koga, da ne bude da sam pristrasan). Ovako, samo prazna priča, a kad adođe dan izbora, biće jednoglasno, i kako Moša kaže…

  2. Lokalna vlast Prokuplja, ne javlja se nikom, ne odgovara na pitanja koja se odnose na infrastrukturu, nerade Ništa, nemogu se pohvaliti šta su uradili za građane. Prokuplje je stalo u razvoju.
    PROKUPLJE MORA DA KRENE, NE SME DA STOJI U NYREDNOM PERIODU!

  3. Ma ništa novo da juga opštine.Razbiše i zahvalnu tablu demokratama na trafo stanici zbog asfalta kroz Bublicu.Nekad su bili jednoglasno za SPS,pa jednoglasno za žute,pa za SNS.E sad je red da glasaju za Šolca zavisi šta će da ponudi.E jadi naši,a polako izumiremo.Na ovoj fotografiji 4momka a svi zajedno250 godina…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime