Naslovna Kultura NEVEROVATAN USPEH UČENIKA MUZIČKE ŠKOLE

NEVEROVATAN USPEH UČENIKA MUZIČKE ŠKOLE

0
Svi žele da sviraju! Foto:Prokuplje press
Ad

Na 31. Republičkom takmičenju iz solfeđa i teorije muzike, održanom 3. decembra u Beogradu učenici Muzičke škole “Kornelije Stanković”, njih 12, osvojili su 12 nagrada i to 11 prvih i 1 drugu nagradu.

Od 11 prvih nagrada čak 6 učenika je osvojilo maksimalnih 100 poena!

Učešće su uzeli učenici iz Prokuplјa i isturenih odelјenja iz Žitorađe i Kuršumlije. Nastavnice Milјana Pavlović, Maja Jovanović i Lidija Mitrović su spremale učenike iz matične škole dok su sa učenicima iz isurenih odelјenja radile nastavnice Sanja Stojković Antović u Žitorađi i Suzana Sudimac u Kuršumliji.

-Veoma smo ponosni na naše ušenike koji nas godinama u nazad obraduju fantastičnim reziltatima i predstavlјaju školu i Grad Prokuplјe na pravi način- kazao je direktor đkole Vladimir Drobnjak.

Učenici koji su osvojili nagrade su Mihajlo Todorović 100 poena, Anđela Ristić 100 poena, Pavle Mladenović 100 poena, Pavle Radosavlјević 100 poena, Strahinja Trajković 100 poena, Una Biočanin 100 poena, Lena Čavić 99 poena, Dunja Milenković 99 poena, Dara Dikić 95 poena, Anka Prelić 95 poena, Petar Slavković 91 i Jovana Čolović 83 poena.

13
0
Prethodni tekstHITNA UZ POMOĆ VATROGASACA USPELA DA SPASI PACIJENTA
Sledeći tekstLISICA UNIŠTILA PLASTENIK

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime