Naslovna Iz okruženja Blace ZBOG PESME SRBIJA PRIČA O BLAČKOM SOCIJALISTI

ZBOG PESME SRBIJA PRIČA O BLAČKOM SOCIJALISTI

3
Dejan Dimitrijević, foto:OOSNS Blace
Ad

Tokom jučerašnjeg dana na Instagram profilu Aleksandra Vučića objavljen je snimak kako jedan blački socijalista na proslavi peva pesmu u kojoj se implicira . Reč je o Dejanu Dimitrijeviću, radniku u blačkoj pekari koji je već 30 godina član SPS.

https://www.youtube.com/shorts/6cty6lSAH-s

On je i član Glavnog odbora stranke, kao i sekretar OO SPS Blace. Reagovao je, prema pisanju beogradskih medija i SPS koji se izvinio predsedniku Vučiću i u saopštenju kažu da su Dimitrijevića isključili iz stranke. Još uvek nije dobio obaveštenje o tome.

Dimitrijević niije hteo da komenatriše ono što se dogodilo.

-Ne želim da se bavim ljudima koju su pretili da će moju suprugu i mene proterati iz Blaca-prokomentarisao je on. 

Mi smo saznali da je u pitanju svečanost povodom Prvog memorijalnog turnira u jambu koji je u subotu odigran u Blacu. Na toj svečanosti je trebalo da dođu i predstavnici lokalnog SNS, ali su oni otišli na miting u Beogradu.

Dimitrijević je i član Privremenog organa u Blacu ispred SPS, ali su do sada on i njegova koleginica Andrijana Nestorović često pozivani u minut pre održavanja sednice, pa fizički nisu mogli da joj prisustvuju, o čemu smo mi pisali.  I nakon tog saopštenja SPS u Blacu, praksa je nastavljena, pa su primera radi, prošlog petka, dan pre ove svečanosti, pozvani u 14.58 časova za sednicu koja se održala u 15 časova.

-To ignorisanje, nepoštovanje, bahatost i samovolja lokalnog SNS najviše utiču na odnose unutar samog Privremenog organa. Prosto ne dozvoljavaju nikom, ko nije član SNS da bilo šta i pokuša, a kamo li da uradi. Sve je to sigurno uticalo i na Dimitrijevićevu reakciju- kaže dobro upućen izvor u Blacu.

Nije tajna da topličke socijaliste, odnosno većina njih, ne voli SNS i da je saradnja između njih usiljena i nametnuta.

Ovo je drugi put za kratko vreme da se neko lično obraća predsedniku Vučiću. Podsećanja radi, pre mesec dana Zvezdan Ristić iz Pokreta vera,nada ljubav, na svečanosti dodeljivanja Spomenica borcima, razvio je transparent “Kosovo je Srbija, Vučić je izdajnik“.

7
1
Prethodni tekstPOBEDA RUKOMETAŠICA
Sledeći tekstNOVA POBEDA KOŠARKAŠA

3 KOMENTARA

  1. […] Takođe nezvanično, saznajemo da će u Blacu SNS formirati vlast samostalno, bez dosadašnjih koalicionih partnera iz SPS-a. Kao što je poznato, naprednjaci i socijalisti u Blacu su u toku izborne kampanje se kritikovali i napadali međusobno, a najpoznatiji je slučaj kada blački socijalista na jednoj proslavi proziva i vređa Aleksandra Vučića, o čemu smo već pisali. […]

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime