Naslovna Iz okruženja Blace ZA NJIH I NJIHOVU DECU ZATO I NE ŽELE DA STANU

ZA NJIH I NJIHOVU DECU ZATO I NE ŽELE DA STANU

2
Uskoro video nadzor i u Blacu, foto:Prokuplje press
Ad

Ovim putem želimo da obavestimo javnost o dešavanjima u prethodnom periodu ,a koji su na štetu svih građana Opštine Blace.

Naime, na sednici Privremenog organa opštine Blace, koja je održana dana 21.11.2023 godine,  na kojoj nisu prisustvovali članovi  ispred SPS-a, donešene su odluke da se bivšim funkcionerima Srpske napredne stranke opredele sredstva u iznosu od oko 800.000,00 dinara  na ime isplate neiskorišćenih godišnjih odmora i zarada u narednom periodu.

Takođe, sednica koja je prethodila ovoj skandaloznoj sednici, kako je rečeno članovima privremenog organa iz SPS- a, a koja je trebalo da bude održana 17.11.2023 godine nije ni održana? Ili ipak jeste?? Na obe sednice naši predstavnici pozivani su 15 minuta pre planiranog održavanja iste, iz čega se može zaključiti  da vladajuća većina iz SNSa  i ne žele prisustvo nasih članova.

Želeli smo na današnjoj sednici da pomognemo zaposlene u opštinskoj upravi i javnom sektoru u Blacu predlogom za solidarnu novčanu pomoć smatrajući da je to nešto minimalno u ovim teškim vremenima, a s obzirom da se sredstva već  dodeljena samo funkcionerima, koji primaju neuporedivo veće plate nego zaposleni u opštini Blace, ali  naš predlog nije ni stavljen na dnevni red.

Nakon ovog skandaloznog ponašanja  članovi privremenog organa ispred  SPSa su  napustili  sednicu Privremenog organa ne želeći da daju legitimitet odlukama koje su na štetu građana opštine Blace a samo na korist lokalnim (bivšim i sadašnjim) funkcionerima.

Ovim putem želimo staviti do znanja da OO SPS Blace neće niti želi da bude krpa za brisanje patosa  po potrebi što je u prethodnom period bio slučaj.

Blace mora drugačije!

Blace ne sme vise ovako!

SPS Blace

14
1
Prethodni tekstKONCERT NA TRGU ZA DAN VOLONTERA?
Sledeći tekstDEVOJČICA DONIRALA KOSU ZA DECU OBOLELU OD RAKA

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime