Naslovna Kultura ĐURIČKO ODUŠEVIO PROKUPČANE

ĐURIČKO ODUŠEVIO PROKUPČANE

1
Prepuna sala, foto:Prokuplje press
Ad

Pred punom salom Doma kulture održana je prva od pet predstava ovogodišnjeg “Ispad festa” I reč je o stend ap komediji Nikola Đurička “Showbiz“. U njoj je ovaj fantastični glumac prepričavao svoje glumačke dogodovštine, a one su izazvale oduševljenje među prisutnima.

Pre toga, u ime izvršne produkcije Centra za interaktivnu umetnost ISPAD koji je između ostalih organizator festival, prisutne je podravio Predrag Kotur, glumac, rodom iz Porkuplja. Festival je otvorila načelnica radske uprave Porkuplje Nevena Jović. POdršku festival dali su podršku Grad Prokuplјe, Ministarstvo kulture, Dom kulture u Prokuplјu i toplički privrednici.

I narednih četiri večeri u isto vreme, odnosno od 19 časova igraju se predstave.

Sutra, 29. novembra je na repertoaru „Čekajući doktora“ leskovačkog Narodnog pozorišta, treće večeri festivala, 30. novembra, igra se „Čorba od kanarinca“ Zvezdara teatra sa Ljubomirom Bandovićem i Minom Lazarević, a 1. decembra prvog je „Škola za lјubavnike“ Slavija teatra, sa Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem. Festival zatvara komad „Udaj se muški“ Ispad teatra, u kome igraju Snežana Savić, Stefan Uroš Tešić i Predrag Kotur.

Karte za sve predstave su prodate u dva dana, a ovo je druga godina zaredom da se organizuje u Prokuplju.

15
0
Prethodni tekstŠTRAJK UPOZORENJA U GRADSKOJ KUĆI?
Sledeći tekstKONCERT NA TRGU ZA DAN VOLONTERA?

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime