Naslovna Društvo MRAMORSKO PREDUZEĆE KRPI RUPE

MRAMORSKO PREDUZEĆE KRPI RUPE

3
Ad

Sve udarne rupe na kolovozu, koje su krpljene ovih dana, a koje su se ponovo otvorile, moraće da se popune, potvrđeno nam je u prokupačkom Javnom preduzeću za urbanizam. Kažu, da su i oni primetili da posao nije odrađen po planu, a mnogo je i građana koji su im se javili, te nadzorni organ, kako tvrde u Direkciji, neće da potpiše ni privremeno da je posao odrađen.

-Moraće sve udarne rupe koje su radili da popune kako treba, u suprotnom, nećemo prihvatiti da su radovi izvedeni- kažu u prokupačkoj Direkciji.

Ovaj posao je na teritoriji Grada Porkuplja radilo preduzeće „ABM putogradnja“ iz Mramora, po odluci grada Prokuplja.

Juče smo pisali o tome kako je nakon krpljenja rupa situacija u gradu bezmalo ista, kao i pre nego što je posao započet, a o tome možete čitati ovde.

11
0
Prethodni tekstBROJ NOVOROĐENIH MANJI, ALI MANJI I BROJ PREMINULIH
Sledeći tekstU TOPLICI PLATA ZA 20.000 DINARA NIŽA OD REPUBLIČKOG PROSEKA

3 KOMENTARA

  1. Ista situacija je bila i prosle godine,pa su se navracali da dokrpe rupe koje su se otvorile posle prve kise,i opet ista situacija i ove godine,i opet dobija ista firma posao,PROSTO NEVEROVATNO….

  2. TAKO IH DOBRO ZAKRPE DA PRVA KIŠA PODIGNE TAJ ASVALT,DA NIJE MOŽDA GREBANI ASVALT ON JE TAKO KVALITETAN DA NIJE ,,NI ZA SEOSKI PUT,,SRAMOTA.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime