Naslovna Izbori 2023 BEZ LAŽNIH OBEĆANJA DO PROMENA

BEZ LAŽNIH OBEĆANJA DO PROMENA

0
SSP Žitorađa, foto:printscreen
Ad

 Lokalni odbor Stranke slobode i pravde u Žitorađi na predstojećim parlamentarnim izborima naći će se pod rednim brojem 5. U novim prostorijama stranke održan je i prvi radni sastanak gde su predočeni ciljevi u ovoj predizbornoj kampanji.

– Nećemo da teramo ljude da glasaju za nas, već ćemo da razgovaramo sa njima i da pokušamo da im objasnimo da se ništa nije promenilo od te 2012. Nije nam cilj prazna politička propaganda već da stvari nazovemo pravim imenom. Da stavimo tačku na nasilje i pljačku- poručuje nosilac liste prof. Bojan Milić.

Prvi na izbornoj listi, pravnik Mihajlo Mijalković, poručio je okupljenima da je 17. decembar od velike važnosti za Žitorađu i Srbiju.

– Moramo prvo da uredimo i sredimo naše dvorište pa tek onda da pomažemo komšijama. Hoću da vam kažem, da bi mogli da promenimo stanje u zemlji moramo prvo u našoj opštini. Dosta nam je pretnji, ucena, plaćenih radnih mesta, prisilnih nadnica. Tome moramo stati na put i zato vas sve pozivam da 17. glasate razumno a ne u strahu- poručio je Mijalković.

Inače, izborna lista Žitorađa protiv nasilja – prof. Bojan Milić broji 22 predložena odbornika.

12
0
Prethodni tekstDVA PRVA MESTA ZA PROKUPAČKE BOKSERE
Sledeći tekstVIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime