Naslovna Društvo UKUPNO JE IZDRŽALA 48 SATI!

UKUPNO JE IZDRŽALA 48 SATI!

6
A taman što smo se svi obradovali jer je zakrpljena, foto:Prokuplje press
Ad

U Ulici Ratka Pavlovića je nedavno asfaltirano nekoliko udarnih rupa, ali jedna je bila pokrivena svega 48 sati!

Kako nam kažu zaposleni u okolnim lokalima, nije prošlo ni dva dana, ali je deo asfalta koji je postavljen već otpao i nanovo se pojavio krater, koji je i postojao.

Pre duže vreme, zaposleni u Javno komunalnom preduzeću “Gradski vodovod” su popravljali vodovodnu cev, skinuli asfalst, te tako je stajalo do nedavno. Rupa je konačno popunjena, ali se onda opet otvorila.

-Nekome će otići točak. Lako je Prokupčanima jer znaju da postoji, ali kada neko dođe sa strane i prođe, doživi šok. Evo svi je gledamo i čekamo ko će da bude prvi koji će da ostane bez točka- kažu zaposleni u okolnim lokalima.

Ne samo da je lose urađeno pokrivanje, već uopšte nije ni obeleženo da na ovom delu magistralnog puta Niš- Priština, nedaleko od nekadašnjeg Doma JNA ova rupa predstavlja ozbiljnu opasnost.

Kako se bliže izbori, tako su krenuli sa krpljenjem udarnih rupa, ali baš onako brzo, pa se na mnogim mestima vidi da je posao odrađen tek da se uradi. Tako je i kroz druge ulice, na primer prema Bolnici, sa obe strane i u Vasilija Đurovića Žarkog i u Partizanskoj, gde dan pošto su rupe zakrpljene, vidi se da neće dugo da ostanu zatvorene.

Pažnju javnosti je privuklo i asfaltiranje u Ulici Ćirila i Metodija, jer je prelaz totalno nestručno urađen i običnom laiku je jasno, odnosno meni. O debljini asfalta da i ne govorimo, kao i o samoj širini koja je obuhvaćena.

Sve ove radove nadzire Direkcija, pa ćemo sutra potražiti odgovor i od njih, odnosno upitati ih jesu li izvršili nadzor i koliko je para dato.

14
0
Prethodni tekstUROŠ DRUGI NA MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU
Sledeći tekstI U PROKUPLJU SE MOŽE BITI BALERINA

6 KOMENTARA

  1. Mene interesuje cija je firma koja godinama krpi ulice u Prokuplju,i koji je ovo materijal kaji traje do prve kise,i ko je odgovoran za ovakav javasluk imenom i prezimenom!

  2. U Blacu isto tako radi firma Pavlović. To je onaj iz afere “drobljeni asfalt”, letnjikovci od 10-000 evra 4 komada…..i nalazi se na listi SNS Blace ne sme da stane (sa krađom)
    Kad pobede drugi on će opet kod njih i tako. Isto radio i kod žutih i kod crvenih i kod plavih sad kod crnih a kad dođu zeleni i rozi i kod njih će.

  3. Od koga dobro je , za koga je još bolje.Kakvo rukovodstvo grada takav i grad.Na sve strane rupe… Prokuplje nekada lep grad pretvorio se u ruinu .

  4. Ovakav javasluk, neznanje, bahatost u Prokuplju a i sire nije zabelezeno. Ovakvih stetnika nije bilo.Izbore su dobijali uz velike lazi. Ali sto je najgore dobar deo neobavestenih gradjana i dalje veruje lazima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime