Naslovna Izbori 2023 SRBIJA PROTIV NASILJA-PROKUPLJE“ PREDALA LISTU

SRBIJA PROTIV NASILJA-PROKUPLJE“ PREDALA LISTU

6
Predaja liste, foto:Prokuplje press
Ad

Koalicija „Srbija protiv nasilja- Prokuplje“ večeras je u 19 časova predala listu sa 55 kandidata za odbornike lokalne skupštine Prokuplja, za lokalne izbore raspisane za 17. decembar. Ovu koaliciju čine prokupački odbori SSP, DS i Narodnog pokreta Srbije Mikija Aleksića.

Kako kažu u ovim strankama, lista je sastavljena od građana Prokuplja koji su spremni da se posvete oporavku grada, uništenog vladavinom SNS.

-Naša koalicija se zalaže za sve građane Prokuplja, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost. I do sada smo uvek bili tu da podržimo sve građane i pomognemo im da ostvare svoja zakonom zagarantovana prava. Tako će biti i nadalje. Građani Prokuplja su zaslužili bolji život. Bodićemo se protiv ove vlasti koja već 11 godina radi na štetu svih nas- kazao je predsednik GrO SSP u Prokuplju Milomir Andrić.

Slaviša Momčilović predsednik GrO DS u Prokuplju dodaje da je lista „Srbija protiv nasilja – Prokuplje“  lista sastavljena od kvalitetnih i ostvarenih ljudi, koji su se dokazali u svojim profesijama.

-Na ovim izborima ocekujemo pobedu! Grad Prokuplje zaslužuje prave ljude koji će doneti promene, novu energiju i bolji život svim građana. Dosta je lažnih obećanja, neasfaltiranih ulica, prazne kase, praznih kesa i stalnih pritisaka i ucena. Obezbedićemo život bez straha svima koji žive u našoj sredini- naglasio je Momčilović.

Dodaje, da su na listi ljudi svih profesija i doba, a da je poseban akcenat stavljen na mlade ljude.

26
7
Prethodni tekstTRIDESET GODINA ČEKAMO ASFALT
Sledeći tekstODBOJKAŠICE TOPLIČANINA DOČEKUJU EKIPU PANDE

6 KOMENTARA

 1. A ovi iz Blace ni sliku ne smeju da objave. predali listu i ćute kao malo dete kad se uneredi
  Jedva potpisi sakupili a bane se sakrio ko miš.
  Od sramote samo gviri iz rupe a đilas ga metnuo na 122. mesto.
  Ovaku bruku Blace još nije videlo u svojoj istoriji bane, joza i đanko

   • Će ga glasam no šta. da nije Vučića mi bi propali odavno morali bi da rintamo ki ostali seljaci u Džepnice od jutra do u mrak nebi imali kad glavu da dignemo a kamoli da se bavimo poletikom. Ovako decu smo zaposlili i udali subenicije uzimamo za parlog i utrine i penzica za nas dva paketi ito i će budemo u partiju u koju nam reknu. I drugi tako rade, muž sedi po kafića a ja jok.

 2. Pukli seljaci, oborena lista. Nepismeni, nisu znali ime svoje liste, naveli ljude da potprisuju nepostojecu listu, a Zakon kaze….
  Ovo je sramota da su nam ovakvi vodili grad.
  U rupu misju da se nabiju.
  Dno dna

 3. Dragoje penzioneru nemo nam se mešaš u nas posao zamolio bi te. Slike će objavimo, sve će objavimo. Zamolia bi narod za glasa nas nas, jer će vi pomognemo, mnogo će vi pomognemo. Će pravimo putevi, će otvaramo fabrike. U Blace će bude mnogo bolje, to vam obećava Djilasova stranka. Čovek nije kraja, oće da pomogne Blace, ovaj kraj, zašto da im ne pružimo priliku?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime