Naslovna Sport MLADI GIMNASTIČARI TOPLIČANINA NAJBOLJI U SRBIJI

MLADI GIMNASTIČARI TOPLIČANINA NAJBOLJI U SRBIJI

0
GK Toplicanin
Ad

Na finalu Pionirske lige Srbije, koje je održano u Kostolcu, članovi GK Topličanin ostvarili su izuzetan uspeh osvojivši najveći broj medalja. U Prokuplje su se vratili s ukupno 22 medalje – 8 zlatnih, 7 srebrnih i 7 bronzanih. Drugoplasirani po broju osvojenih medalja bili su Kostolčani s ukupno 14 medalja, zatim Novosađani (13), Nišlije (12) i Subotičani (11).

U prvoj selekciji, istakao se izuzetni Vukan Vukašinović, osvojivši tri medalje – zlatnu na konju sa hvataljkama, srebrne na vratilu i preskoku. Pored njega, uspešan nastup imao je i Kosta Hadžić, osvojivši srebrnu medalju na konju sa hvataljkama i bronzane na parteru i krugovima. Fenomenalan nastup ostvario je i disciplinovani Uroš Đorđević u starijoj kategoriji do 10 godina. Od ukupno šest medalja, osvojio je dve zlatne na vratilu i krugovima, tri srebrne na konju, preskoku i razboju, i jednu bronzanu na parteru.

Kod učesnika do 12 godina, Teodor Tasković osvojio je tri bronzane medalje na preskoku, vratilu i konju sa hvataljkama. U istoj kategoriji, medalju je osvojio i Vasilije Đinđić na parteru.

Finalni poduhvat označio je najstariji takmičar, Uroš Grujić, koji je ovo takmičenje rutinski rešio u svoju korist. Njegov učinak je impresivan – pet zlatnih medalja i jedna srebrna na preskoku. Najavili smo njegov rastanak sa takmičenjima u Pionirskoj ligi, a današnjim podvigom Uroš se oprostio u stilu velikih majstora, budući da je u sve četiri uzrasne kategorije bio prvi, što predstavlja izuzetan uspeh. Ovim je postavio visok standard svim mlađim gimnastičarima u Srbiji, kao i svojim klupskim drugarima.

Još jednom čestitamo našim izvanrednim momcima na ostvarenim rezultatima!

5
0
Prethodni tekstDANIMA OVAKO STOJI OTVORENA
Sledeći tekstPOKS IPAK ŠESTI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime