Naslovna Društvo MALO NASIPAJU RIZLU, A PRVA KIŠA JE ODNESE

MALO NASIPAJU RIZLU, A PRVA KIŠA JE ODNESE

2
Put ka Ranginoj mali, foto:prntscreen
Ad

Iz budžeta grada Prokuplja, prema poslednjoj izmeni javnih nabavki, ova dva meseca izdvojiće se nešto više od 230 miliona dinara za uređenje gardskih i seoskih ulica. To je čak 13. po redu u ovoj godini promena javnih nabavki.

Radiće se za 22,3 miliona dinara seoski putevi u Babotincu, Donjoj Rečici, Jugovcu, Klisurici, Gornjoj Stražavi, Donjoj Trnavi, Mikulovcu i Džigolju. Nije u pitaju asfaltiranje, već uređenje. Neki delovi su već odrađeni, kao na primer put ka Ranginoj mali, pre nešto više od deset dana. Ipak, prva kiša sve je vratila u rpvobitno stanje.

-Samo nas lažu i to tako uvek pred izbore- kaže stanovnik ovog naselja, koji je i snimio trenutnu situaciju na tom putu.

https://www.facebook.com/100007612412077/videos/pcb.3227314390865610/660189625778360

Tako će se i za uređenje gradskih ulica Avalska, Kajmakčalanska i Stanoja Glavaša dati 18,6 miliona, a za rekonstrukciju i uređenje Arsenija Čarnojevića i Milena Jovanovića nešto više od 188, 9 miliona dinara.

Ovo znači da se za svih 230 miliona dinara neće staviti ni gram asfalta, a što je još gore, ta nabacana rizla trajaće samo, kao što je na primer na putu ka Ranginoj mali, do prve kiše, što znači da se pare uzalud bacaju. .

I dok oni tako „uređuju ulice“ , Javno preduzeće „Putevi Srbije“ popunjava rupe u najprometnijim ulicama, koje su u njihovoj nadležnosti. Oni su u prethodnom periodu i asfaltirali određene deonice, kao ka Džigolju, Belom Kamenu, odnosno presvalčili asfaltom već postojeći asfalt.

3
2
Prethodni tekstPOKS IPAK ŠESTI
Sledeći tekstGRAD PROKUPLJE NIJE KAZAO ISTINU

2 KOMENTARA

  1. Tako je to kad nepismenima i nestručnima dajete da rade poso koji zahteva veliko znanje a ne koliko će glasova da donese,nažalost tako je to i svi mi plaćamo njihovo bahaćenje

  2. Упућен је захтев јуна 2021 године, граду Прокупља, за санацију пута Житни поток-Горњи Статовц, након тога више пута смо се обраћали лично Градоначелнику, као и Министарству за локалну самоуправу, до сада нисмо добили никакав одговор по нашим захтевима, дали ће и када урадити санација пута.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime