Naslovna Sport LANA TREĆA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

LANA TREĆA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

0
Ad

Danas je u Kostolcu završeno finale pionirske lige Srbije, na kojem su se takmičile najbolje gimnastičarke naše zemlje. Na ovom prestižnom takmičenju, naš klub su, pored Lane Petković, predstavljale Vanja Videnović – I selekcija, Sara Jovanović i Jana Ristić u drugoj selekciji, ali nažalost, nisu uspele da osvoje medalje.

U trećoj selekciji A programa, Lana je osvetlala ugled kluba osvojivši ukupno tri medalje i jedan pehar. Najznačajnije odličje, bronzanu medalju, osvojila je u višeboju, zauzevši treće mesto u pojedinačnom plasmanu. Bitno je napomenuti da je Lani nedostajala jedna desetinka kako bi se okitila srebrnom medaljom.

Lana je postigla istorijski uspeh, budući da niko pre nje iz kluba nije osvojio medalju u pionirskoj ligi Srbije u višeboju. Osim toga, osvojila je još dve medalje u finalu po spravama – srebrnu na parteru i bronzanu na gredi.

Nema sumnje da će današnje takmičenje ostati u lepom sećanju naše gimnastičarke, s obzirom na to da se ovim nastupom oprostila od takmičenja u pionirskoj ligi.

Lana se danas oprostila, a sutra će njen klupski drug Uroš Grujić na istom mestu, na kome će nastupiti sa svojim klupskim drugarima u finalu pionirske lige Srbije po spravama.

Želimo im mnogo sreće na sutrašnjem takmičenju, a Lani još jednom upućujemo sve čestitke za izuzetan nastup.

1
0
Prethodni tekstZOV KRVI
Sledeći tekstFUNKCIONERI NEZAKONSKI NAPLATILI ODMOR?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime