Naslovna Istražujemo NEMA STRUJE, A NEMA NI VITRINA

NEMA STRUJE, A NEMA NI VITRINA

1
Lokali čekaju, foto:Prokuplje press
Ad

Iako je Zelena pijaca čedo lokalne SNS vlasti i jedino za šta mogu da se pohvale, na tom prostoru nije sve bajno i sjajno kako oni govore. Postoje problemi sa strujom, a još uvek nisu nabavljene vitrine za deo u kojem je predviđeno da se prodaju mleko i mlečni proizvodi. Pijaca jeste otvorena, brzo su prodavci prebačeni, a uslovi….

Već nekoliko puta se događa da nestaje struja i da je danima nema. Kako objašnjava Dejan Vasiljević  direktor preduzeća „Demetra AB“ koje naplaćuje zakup tezgi na novoj pijaci, proble sa strujom se javlja jer prodavci uključuju rešoe, te se utičnice zapale. Zatim mora da se čeka električar koji će da to vrati u prvobitno stanje i taman kad on to učini, opet se dogodi isto: nekoliko uključenih rešoa dovede do nestanka struje.

-Problem je što ti uređaji koriste veću količinu struje od one koja je predviđena, pa se uključi limitator i onda dođe do prekida napajanja električnom energijom. Onda taj limitator treba da uključi električar- objašnjava elektroinžiwer kojeg smo pitali o problemu koji je nastao.

Da li utičnice, struja, limitatori, ili šta god ne, tek struje nema ni za vage, ali ono što je mnogo važnije je da još uvek nije otvoren ni deo za mleko i mlečne proizvode, a to je u nadležnosti lokalne samouprave.

Prema našim informacijama, nema još obećanih vitrina za te proizvode, kojim je trebalo lokalna samouprava da opremi lokale u okviru Zelene pijace, na koju su veoma ponosni. Zbog toga, mleka i mlečnih proizvoda nema na ovom prostoru, a kada će ih biti ne znamo.

Ako se setimo da kiša plavi tezge, jer su stubovi previsoki, a niko se pre pokrivanja nije setio da ih barem skrati, ovo čedo lokalne SNS vlasti u praksi nije baš savršeno, kakvim ga predstavljaju.  A za nju je dato 350 miliona dinara, čak se pominje i cifra od 385 miliona dinara. Mnogo para za ništa!

4
0
Prethodni tekstPORAZ RUKOMETAŠICA UZ OČAJNO SUĐENJE
Sledeći tekstNARODNA STRANKA I RADIKALI PREDALI IZBORNE LISTE

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime