Naslovna Društvo MLADI EDUKOVANI ZA PISANJE PROJEKATA

MLADI EDUKOVANI ZA PISANJE PROJEKATA

0
Sa seminara, foto:Prokuplje press
Ad

Edukaciono humanitarna organizacia EHO iz Prokuplja je sa PROAKTIV-om iz Niša sprovela edukaciju za mlade na temu pisanje predloga proijekta.

Projekat je uključio mladi od 15 do 30 godina koji žele da saznaju kako od dobre ideje mogu da dođu do akcije i realizacije.

Jedna od radionica/ edukacija je održana i kod nas i na nju su mogli da se prijave svi zainteresovani. U okviru projekta „Od ideje do akcije“ 10. 11 novembra u piceriji Verdi održana je ova obuka obuke za mlade, sa ukupno 24 polaznika iz Prokuplja, Žitorađe i Blaca.

Za ovaj program su mogli da se prijave učenici, studenti, volonteri, omladinski radnici, predstavnici udruženja mladih/za mlade. Učešće je bilo besplatno.

Kako su mladi na ovoj edukaciji zaključili ona će značajno doprineti sticanju ličnih, socijalnih i radnih veština među mladima, promovisaće se aktivizam i socijalnu odgovornost mladih. 

Cilj projekta je da se podignu stručni kapaciteti i pruži podrška udruženjima mladih/za mlade i neformalnim grupama mladih u južnoj Srbiji a najbolje ideje biće finasijski podržane u realizaciji.

***

Kroz tri programa obuke u Nišu, Leskovcu i Prokuplju osnaženo je 60 predstavnika udruženja i neformalnih grupa, a najbolje ideje će dobiti finansijku, mentorsku i operativnu podršku za realizaciju. 

*Projekat „Od ideje do akcije“ realizuje organizacija Proaktiv, uz partnerstvo sa Media i reform centrom Niš, a podržava Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije u saradni sa lokalnim partnerskim organizacijama

3
0
Prethodni tekstHOĆE LI MALA PIJACA POSTATI NOVA DIVLJA DEPONIJA?
Sledeći tekstRADNICI SVIH OPŠTINA, UJEDINIMO SE!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime