Naslovna Iz okruženja Kuršumlija IZBRISALI SVAKI TRAG O NJEGOVOM PRISUSTVU

IZBRISALI SVAKI TRAG O NJEGOVOM PRISUSTVU

2
Ad

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opština Kuršumlija u mnoštvu fotografija koje prikazuju dodelu Spomenica borcima iz Kuršumlije, nema ni jedne fotografije na kojoj se vidi da je događauju u petak prisustvovao i Zvezdan Ristić, koji je otvorio transparent „Kosovo je Srbija, Vučić je izdajnik“ . Prethodno se i Ristić nakon što mu ej do starne ministra Nikole Selakovića uručena Spomenica, uredno slikao sa njim i sa predsednikom opštine Kuršumlija Vojimirom Čarapićem.

Fotogragija je zaista mnogo, u nekoliko objava, a mi smo sve pregledali i Ristića nismo videli, čak ni u gomili dok čeka da ga prozovu.

-Ja znači nisam ni bio tamo, nema drugog objašnjenja zašto me nigde na tim fotografijama nema- komentariše Ristić kada smo ga pozvali i predočili mu da nema njegove fotografije.

On dodaje da je i to dokaz da je bio u pravu kada je rekao da su borci u tom momentu zloupotrebljeni za političku kampanju SNS.

-To je takva cenzura da je prosto sada smešno. Oni bi izbrisali i Spomenicu koju su mi dali, samo da sada mogu. Evo i ja već počinjem da mislim da nisam bio- rekao je naš sagovornik.  

O njegovom postupku, odnosno transparentu koji je razvio priča ne samo Srbija, već i čitava Evropa, a na sreću postoji i video snimak:

https://www.youtube.com/watch?v=w4Ztv5iHUQ4

4
0
Prethodni tekstVESELO:TREĆI ROG SE UVEK SLAVI
Sledeći tekstĐORĐU MITROVIĆU URUČENO PRIZNANJE

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime