Naslovna Moj ugao SVET-KAKO JE TO STRAŠNA REČ!

SVET-KAKO JE TO STRAŠNA REČ!

0
Lepo je setiti se ovih reči,foto:printskrin
Ad

Hteo sam nekada da izađem u svet bez pozajmljenog izraza lica no ne mogu. Moram uzeti neko sa čiviluka koje sam i ranije koristio. Neko tužno u glavnom. Tako vreme došlo. Ova klanica koja se dogodila, pre neki dan, i još uvek traje, rekoh, mogu i ja malo da dodam ulje na vatru. Jer za ukrštanje misli treba imati otmenosti; ne sme se drugom nametati sopstveno gledište, i ne sme se ono proglašavati za jedinu nepobitnost.

Znam neke glavaše, demantovali bi i svoju majku kako ih je ona rodila. Jer im tako odgovara. Pominju se neke priče od pre 10, 15 godina, Svi redom pominjemo priče od pre par dana i to svi ignorišu. DOSADNI STE SA TIME. Jel imate neku drugu ploču? To što vi pričate se dogodilo pre sto godina. Da li smete sebe da pogledate u ogledalo i da kažete i da ponovite da je to istina ili ste toliko zaslepljeni lažima i debilizmom.

Dozlogrdilo je mladima, odoše svi, sela prazna još prazniji gradovi. Otišli po belom svetu bez krsne slave, majke, kućnoga praga, jave se kad mogu, pobegli. Pokipelo je svima.

Zapamtite:”Sakriven pod kamenom crv je ružan, neugledan pošto ne otkriva pogledu privlačan izgled, ‘Eidos’ noseći u sebi samu tajnu bića, prisutnu u svemu postojećem”.

Opšta teza patriotske kosmologija glasi: “Onaj koji je na nebu stvorio je na zemlji malog crva. Otuda interes ranohrišćanske etike ka neprivlačnom i neuglednom- ka onome što će se u savremenoj svesti pogrešno javiti kao “antiestetsko”. Toliko za sada.

Sa Strane

1
0
Prethodni tekstBLACE JE NESTALO
Sledeći tekstSPS: ODLIČNO SARAĐUJEMO SA SNS

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime