Naslovna Politika ZA DRUGE MOŽE, ZA DVERI I ZAVETNIKE NE MOŽE SALA!

ZA DRUGE MOŽE, ZA DVERI I ZAVETNIKE NE MOŽE SALA!

5
Dom kulture u Prokuplju, foto: Prokuplje press
Ad

Dom kulture je ipak dostupan za određene događaje, javalju nam čitaoci koji su večeras prisustvovali izložbi slika Bratislava Bate Anđelkovića iz Vučja i dokumentarnom filmu “Kamen drevnog snevača” Nebojše Ilića-Ilketa iz Vlasotinca.

-Nisam primetio da se stolice menjaju, iste su, kao I pre- kazao nam je čitalac.

On je primetio da je i 24. oktobra “filmski utorak” sa projekcijama dva filma za decu “Oslobodi svoju moć” i za odrasle “Heroji Halijarda”. Odmah nakon toga, krajem oktobra, početkom novembra je i “Festival komedije”.

Za 22. oktobar je bilo zakazana promocija koalicije Dveri, Zavetnika i srpskih intelektualaca, u Domu kulture u Prokuplju, ali ona neće biti održana na tom mestu, jer su iz ove ustanove otkazali. Povodom toga Srpski pokret Dveri izdao je saopštenje, koje možete pročitati ovde.

Inače, GrO SNS je odmah nakon prvog saopštenja Dveri-Zavetnici na svom sajtu objavio saopštenje u kojem kažu da im nije zabranjeno, već da su oni sami otkazali, ali u mejlu koji je dobila ova koalicija, a koji je poslat sa adrese Doma kulture, navodi se da ova ustanova otkazuje zbog tehničkih razloga.

4
0
Prethodni tekstOČIŠĆENO IGRALIŠTE I IZBAČENA VELIKA KOLIČINA SMEĆA
Sledeći tekstOVO SE VIŠE NE MOŽE TRPETI!

5 KOMENTARA

  1. A zasto Biljana ne pises kako je taj poslanik Marko Rustic bio direktor u domu zdravlja, pa ga kao pomerili kada je bio poslanik. Zavetnici u Prokuplju su marionete snsa varaju narod. Glas za Zavetnike je glas za sns.

    • Pa i ona je sns. Boban ovaj sto se bori za reku Toplicu nadzornik za izgradnju doma zdravlja u Prokuplju jel ga to tatko postavio ? A poslanikov brat Ivan Ristic uzeo od drzave 500 000 dinara da otvori igraonicu. Ali Biljana cuti pise sta joj sns kaze.

      • Djurdjo, jebo sam ti majku jos malo. Znamo sve tvoje fazone i naši prijatelji su te raskrinkali. Celo Prokuplje ima da gleda uživo kako ti u dogovoru sa ćelavi doktorom sklapaš pakt, dobijaš radno mesto u opštini, da bi preko svojih botovskih profila jeo govna. Sve ima svoj kraj, a tvoj ce biti veoma težak i lagan.

  2. Ko je i sa cijim dopuštenjem skinuo grb Jugoslavije sa šest baklji sa doma kulture i time izbrisao autentičnost doma sindikata i jednog vremena?!
    Kao da istorija počinje danas i da pre ništa nije postojalo!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime