Naslovna Iz okruženja KRUŠEVAČKA OPOZICIJA POTPISALA SPORAZUM

KRUŠEVAČKA OPOZICIJA POTPISALA SPORAZUM

0
Potpisnici Sporazuma, foto:Prokuplje press
Ad

U Kruševcu su sve opozicione stranke potpisale Sporazum o saradnji, kao i garanciju svih stranaka potpisnika da neće sarađivati sa SNS ni u po koju cenu, nakon lokalnih izbora u Kruševcu. Osim Stranke slobode i pravde, sporazum, su potpisali i Narodni pokret Srbije, SRCE, Demokratska stranka, Novo lice Srbije, SDS i sindikat Sloga. Sporazum je simbolično potpisan 5. oktobra.

-Smatram da potpisivanje ovog Sporazuma samo prvi korak ka formiranju snažne opozicione koalicije u Kruševcu koja je kadra da pobedi SNS i okonča 30 godina vladavine istih kadrova, jer sun a vlasti bili SPS, SRS, DSS i SNS. Svi bivši predsednici opština i gradonačelnici, sem u periodu od 2009. do 2011. godine kada je na vlasti bio DS, danas su u SNS. Od Miloja Mihajlovića, poznatijeg kao Mile Meda, kadra SPS, preko Dragana Azdejkovića, predsednika i gradonačelnika iz redova DSS, zatim Bate Gašića, najvećeg transformatora gradske u privatnu u privatnu svojinu, do Jasmine Palurovic, aktuelne gradonačelnice koja ne sme ni da obelodani da je podnela ostavku po naređenju gazde iz Beograda, su danas u SNS- kaže Ivan Mandić član Predsedništva i IO SSP iz Kruševca.

Dodaje da će sledeći lokalni izbori na kojima će nastupiti biti ispit generacija Kruševljana na kome će se odlučivati da li ćemo ponovo ići u rat, imati sankcije, inflaciju i biti izolovana privatna favela gde se ljudi ubijaju na svaka tri dana ili ćemo izabrati bezbedan, siguran grad koji će svojim građanima omogućiti stabilan i izvestan, dobar život.

-Vratićemo Kruševljanima sigurnost, bezbednost, stabilnost. Neka znaju SNS neoradikali da građani Kruševca neće dozvoliti da nas ponovo odvedete u rat, sankcije, inflaciju, izolaciju- poručio je Mandić.

3
0
Prethodni tekstMLADIĆ KOJEG TRAŽI CELA SRBIJA DOŠAO KUĆI
Sledeći tekstZA NAS FUNKCIONERI NISU DOSTUPNI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime