Naslovna Društvo PET MILIONA ZA PROJEKAT SANACIJE DUNEKA

PET MILIONA ZA PROJEKAT SANACIJE DUNEKA

1
Gradska kuća, foto: Prokuplje press
Ad

Grad Prokuplje objavio je Javni poziv za Izgradu projektno tehničke dokumentacije sanacije i rekultivacije nesanitarne deponije „Dunek“ u centru grada. Vrednost je pet miliona dinara, bez pdv, a rok za izfradu projekta je 120 dana.

Reč je o deponiji u centru grada, na kojoj se i danas izbacuje građevinski otpad, a nekada je to bila deponija za svo smeće.

I ranije je pokretana ova priča, ali nikada do kraja se nije realizovao ovaj projekat.

Lepo je ako su rešili da srede prostor, ali možemo d ase podsetimo i ranijih nekih projekata koji su započeti, a nikad završeni, kao na primer rekonstrukcija Trga Topličkih junaka, za čija se idejna rešenja i glasalo, objavljen je pobednik, pa se stalo, dovođenje investitora u novoj industrijskoj zoni kod Plehanih kuća, koja je sada samo ledina….

Da ne govorimo o tome da ne postoji mesto u Prokuplju gde se može izbaciti građevinski i drugi otpad i taj problem niko ne rešava. Kako „Por Werner Weber“ samo iznosi smeće i to vrlo loše obavlja, građevinski otpad, rastinje i slično i dalje završava na divlje deponije i na žalost, stvara i nove.

7
0
Prethodni tekstPREDSTAVA POMERENA ZA PETAK 13.
Sledeći tekstRUKOMETAŠI ZA VIKEND U NEGOTINU

1 KOMENTAR

  1. Ovakva deponija u centru grada nepostoji nigde u Srbiji,U CENTRU GRADA,svi Prokupacki politicari su sticali politicke pojene trideset godina sada su u Beogradu,odselili se iz Prokuplja,ako se sudstvo sredi u ovoj zemlji dobice kolektivnu krivicnu prijavu opstina i ljudi koji su ucestvovali u stvaranju ove deponije….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime