Naslovna Ljudi TOPLIČKI ĐAKUZI DIREKTNO IZ KONJARNIKA

TOPLIČKI ĐAKUZI DIREKTNO IZ KONJARNIKA

344
1
Taman koliko treba! Foto:Darko Žarić
Ad

Samo je važna ideja, ostalo je lakše. Tako je u jednom dvorištu u Konjarniku osvanuo neobičan đakuzi. To je kada, ispod koje se založi vatra i tako se greje voda, koja iz creva dolazi u kadu. Vlasnik ovog „topličkog đakuzija“ je Dušan Žugić, koji je staru kuću u Konjarniku dobio od prijatelja i polako je uređuje.

-Moja supruga mnogo voli toplu vodu, pa sam rešio da joj udovoljim. Postavio sam kadu u dvorištu, optočio je daskama, podigao na drvene stubiće i dole napravio ložište. Napunimo kadu, založimo vatru ispod i uživamo u našem đakuziju- priča nam Dušan Žugić.

Toplota vode je 40 stepeni Celzijusa i održava se tako što se ukoliko je hladnija, ubaci još jedno drvo, ukoliko postane vrelija, doda se hladna pomoću creva koje od česme ide do đakuzija.

Ovo je samo početak ostvarenja njegovih ideja koje se, čini se, ređaju svaki put kada iskoristi neki slobodan dan i ode u Konjarnik.

Od paleta je napravio plato na kojem su dve fotelje odakle puca pogled na okoliš.

Tu je i skara, prostor za letnje obroke sa prijateljima i polako se uređuje dvorište.

-Ideja je da ovo bude prostor za uživanje. Pored dvorišta je stena, visoka četiri metra, pa planiram da pobodemo klinove i da ona bude za slobodno penjanje- poverava nam Dušan deo svojih planova.

Međutim i ovo što je sada napravljeno je dovoljno da se nedeljom okupe porodica i prijatelji i da se lepo provede dan.

KUĆA BILA POTPUNO ZAPUŠTENA

Kuća, kao i dvorište bili su potpuno zapušteni i odavno niko nije sređivao prostor. Onda je Žugić rešio da svoje vreme posveti uređenju i polako ovo postaje lep prostor, stvarone za uživanje.

1
2
Prethodni tekstNEMOJ U KANTU, BACI GDE STIGNEŠ!
Sledeći tekstZAVRŠEN I DRUGI TURNIR PRIJATELJSTVA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime