Naslovna Politika TOPLIČKI PREDSEDNICI SE NEĆKAJU

TOPLIČKI PREDSEDNICI SE NEĆKAJU

737
1
Neka bude fer borba! Foto:Prokuplje press
Ad

Iako od juče masovno prvi ljudi lokalnih sredina podnose ostavke, kako bi se pored beogradskih i parlamentarnih izbora održali i vanredni lokalni, u Topličkom okrugu, sem predsednika Opštine Žitorađa Ivana Stanojevića za kojeg pouzdano znamo da je podneo ostavku, ostali ćute. U okruženju je ostavku podneo i predsednik Opštine Doljevac Goran Ljubić Međarac.

Za sada ćuti gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović , predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić, predsednik opštine Blace Ivan Burgić.

-Ideja jeste da liste nose ime Aleksandra Vučića, te tako obezbede glasove i za lokal, ali u nekim sredinama nisu baš sigurni da lako mogu da ostvare cilj. Zato ćute, a moraju da podnesu- kaže osoba koja je dobro upućena u politička dešavanja.

Za Niš je zaista diskutabilno hoće li SNS moći da pobedi lokalnu opoziciju, s obzirom da je ovaj grad uvek, a sada opet poslednjih godina zaista pokazao da mu se ne sviđa politika Dragane Sotirovski i SNS. Koliko je klimav najveći grad na jugu Srbije pokazuje i to da je Vučić za nedelju dana tri puta dolazio.

Građani sumnjaju da se plaši i gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović, jer kako drugačije shvatiti zid ćutanja kojim je u ova dva dana obavijena Gradska kuća. Primećeno je da je danima unazad stalna cirkulacija članova u prostorijama stranke, ali trenutno nema proverenih informacija o ostavci. Može biti da se čeka da prođe sednica Skupštine koja je zakazana za ponedeljak 2.oktobra.

6
2
Prethodni tekstPRAVI SE SIGNALIZACIJA U MALOJ PLANI
Sledeći tekstFUDBALSKI TERENI U PROKUPLJU

1 KOMENTAR

  1. […] On dodaje da je Aranđelović, kao i svo rukovodstvo lokalnog SNS unazadilo grad, pa je ta ostavka trebalo da dođe kao njegov moralni čin, a ne partijski zadatak. Iz Toplice, samo je predsednik Žitorađe Ivan Stanojević odmah javno rekao da podnosi ostavku, a svi ostali, među njima i Aranđelović su mudro ćutali. […]

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime