Naslovna Hronika UKRALI KOLA, ALI NISU MOGLI DA IH UPALE, PA GURALI

UKRALI KOLA, ALI NISU MOGLI DA IH UPALE, PA GURALI

1
Policija je brzo pronašla ukradeno vozilo, foto:Prokuplje press
Ad

Tokom noći u samom centru Prokuplja ukradeno je taksi vozilo, koje je danas do 13 časova pronađeno u ulici nedaleko od mesta gde je otuđeno. Snimci sa okolnih kamera pokazuju kako su zapravo dvojica muškaraca i jedna devojka odvukli kola, ali su ih na kraju ostavili, jer nisu mogli da ih upale.

-Vozilo je nestalo dva sata nakon ponoći. Taksista je radio do ponoći, pa je parkirao vozilo gde se u centru grada, parkiraju i ostala taksi vozila i otišao kući. Ova grupa za sada nepoznatih lica prišla je vozilima, jedan od njih je seo u „škodu oktaviju“ a ovo dvoje su ga gurali, je rje reč o novijem automobilu, koji se teško može upaliti bez ključa. Sve su to zabeležile kamere na okolnim prodavnicama- objašnjava nam osoba bliska istrazi.

Tek ujutro je krađa prijavljena policiji, kada je taksista došao na smenu.

-Policija je brzo intervenisala, obišla sve ulice i pronašla vozilo parkirano u sporednoj ulici u centru Prokuplja. I na kamerama u tom delu se lepo vidi da su automobil gurali dotle i očito kada su shvatili da ne mogu da ga upale, na kraju ga tu ostavili i pobegli- dodaje vlasnik ovog taksija.

Policija će na osnovu snimaka da identifikuje lica i preduzeće dalje korake.

Kako je reč o samom centru grada i parkinga kod glavnog RIČ zaista mnogima nije jasno odakle sloboda ovoj grupi da tako bukvalno na oči svima otuđe vozilo.

5
0
Prethodni tekstZBOG VODOVODNIH RADOVA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA      
Sledeći tekstNOVE AUTOBUSKE LINIJE DO BEOGRADA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime