Naslovna Društvo ODUSTAJEM OD PROTESTA, JER SU PONIŠTILI OPOMENU

ODUSTAJEM OD PROTESTA, JER SU PONIŠTILI OPOMENU

2
Slavoljub Sretković, foto:Prokuplje press
Ad

Slavoljub Sretković je odlučio da odustane od sutrašnjeg javnog obraćanja ispred Glavne pošte u Prokuplju, jer je u međuvremenu njegovo preduzeće poništilo Opomenu pred otkaz koju mu je uručilo. Njegovo objašnjenje odustajanja prenosimo u celosti:

-Imam obavezu i potrebu da obavestim prijatelje, poznanike i sve one koje su mi u nanetoj nepravdi pružali podršku i bili spremni da zajedno sa mnom vode bitku do kraja i da me podrže na sutrašnjem protestu.

Rukovodstvo Pošte je u zadnjem trenutku zvanično povuklo rešenje odnosno Opomenu pred otkaz uručenu usled pritiska gradske vlasti i Rešenje koje je zamenilo prethodno i zvanično stupilo na snagu je da  sam ja “uredno obavljao svoj posao toga dana, što podrazumeva šalterski rad od 7 do 11 časova, kao i podelu svih pošiljki koje su tog dana pristigle u poštu, što je činjenično stanje i jedina istina u celoj ovoj priči.

Doneo sam odluku da obustavim ceo postupak, i kada sam donosio istu vodio sam se svojim osnovnim moralnim principima i savešću, jer ono što ne bih želeo jeste da pojedinci stradaju,  pojedinci koji nisu direktno odgovorni, već su pod pritiskom gradskih moćnika morali da donesu odluku kakva je bila prvobitno. Nisam srećan sto je moralo uopšte da dođe do toga – da istina izađe na videlo ovako kasno, očekivao sam da moji nadređeni odreaguju kako su danas. Iako sam i sam bio deo velike nepravde, svakako ne bih bio srećan da zbog mene bilo ko doživi i najmanju neprijatnost, a koja bi se sigurno desila da sam sutra javno govorio pred Poštom. Ovo je razlog zbog koga se otkazuje sutrašnje okupljanje ispred zgrade Pošte i ovim putem se zahvaljujem svima koji su bili spremni da mi sutra pruže podršku- naveo je Sretković.

Ipak, izgleda da sama pomisao na protest plaši lokalnu vlast, toliko da čine sve da do njega ne dođe, pa se može reći da je Sretković pobedio, ali uz podršku građana koja se očekivala sutra.

0
0
Prethodni tekstMEŠTANI SMRDANA ZASUKALI RUKAVE
Sledeći tekstRUKOMETAŠI SPREMNI ZA NOVU SEZONU

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime