Naslovna Društvo I DANAS MALOPLANCI ŠETALI

I DANAS MALOPLANCI ŠETALI

1135
3
Učinjen pomak, foto:Prokuplje press
Advertisiment

Opet su tokom dana stanovnici Male Plane šetali preko jedinog pešačkog prelaza u ovom selu, želeći na taj način da skrenu pažnju nadležnih na nebezbednost ovog dela magistralnog puta Niš- Priština. Učinjen je pomak, jer je dogovoreno da saobraćajna policijska patrola obezbeđuje pešački prelaz tokom jutra, odnosno oko 7.15 do 7.30 časova kao i od 11.30 do 12. sati kada deca prelaze ulicu.

-Za početak je postavlјena saobraćajna patrola koja dežura u centru i kod školske kapije dva puta dnevno- ujutru kada deca dolaze u školu i u podne kada se vraćaju kući. Imajući u vidu da patrola ne rešava celodnevnu bezbednost, mi, kao što smo obećali, i dalјe “šetamo” do ispunjenja najavlјenog rešenja- kažu meštani ovog sela.

Oni dodaju da žele da se postavi ležeći policajac i semafor koji će da upozorava vozače da je dozvoljena brzina kretanja 30 kilometara na čas.

Tokom jučerašnjeg dana, oni su poslali i dopis Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i ministru Goranu Vesiću i čekuju odgovor.

Prethodni tekstNEZGODA U ULICI 9.OKTOBAR
Sledeći tekstNAŠA DECA NISU MANJE VREDNA

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime