Naslovna Društvo I DANAS PRELAZILI PEŠAČKI

I DANAS PRELAZILI PEŠAČKI

1426
3
Ovako se stvarno štite deca! Foto: Prokuplje press
Advertisiment

Stanovnici Male Plane i danas su, kako su juče najavili u 7.30 i od 11.30 časova prelazili pešaki prelaz, jedini u selu kod same škole, kako bi skrenuli pažnju na lošu bezbednost u saobraćaju na ovom potezu.

Nezvanično smo od njih saznali, da je problem oko bezbednosti na koji ukazuju, stigao do najvišeg nivoa i obećano im je da će biti urgentno rešen. Ipak, oni su odlučili da dok se ne reši svakoga dana prelaženjem pešačkog prelaza ukazuju na njega.

-Tokom dana obratićemo se i Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i ministru Goranu Vesiću i nećemo odustati dok se ne obezbedi siguran prelaz magistrale Niš- Priština kod škole- kaže Daniela Ristić, žiteljka Male Plane.

Oni su sa obe strane pešačkog držali i znak da je dozvoljena brzina kretanja vozila u ovom prostoru 30 kilometara na sat, te i na taj način upozoravali vozače da se drže saobraćajnih propisa.

Prethodni tekstUNUČIĆI ZAMENJENI PLASTIČNOM KESICOM
Sledeći tekstPOČINJE POZORIŠNI FESTIVAL “LEKTIRIĆI EX YU FEST”

3 KOMENTARA

  1. […] Opet su tokom dana stanovnici Male Plane šetali preko jedinog pešačkog prelaza u ovom selu, želeći na taj način da skrenu pažnju nadležnih na nebezbednost ovog dela magistralnog puta Niš- Priština. Učinjen je pomak, jer je dogovoreno da saobraćajna policijska patrola obezbeđuje pešački prelaz tokom jutra, odnosno oko 7.15 do 7.30 časova kao i od 11.30 do 12. sati kada deca prelaze ulicu. […]

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime