Naslovna Iz okruženja Blace POLICAJAC ME JE BEZ IKAKVOG RAZLOGA VERBALNO NAPAO

POLICAJAC ME JE BEZ IKAKVOG RAZLOGA VERBALNO NAPAO

752
1
Opština Blace,foto:Prokuplje press
Advertisiment

Jelena Bošković (36) iz Blaca tužiće policijskog službenika Policijske stanice u Blacu, zbog, kako ona kaže verbalnog napada koji je pretrpela od strane tog policajca. Sve se dogodilo tokom prepodneva u dvorištu porodice Bošković, kada je policajac došao da privede njenog supruga zbog kazen za saobraćajni prekršaj koji je ranije napravio.

-Samo je upao u dvorište i počeo mom suprugu da viče da uđe u kola, bez da ga legitimiše. Rekao je da ga privodi jer nije platio kaznu od 10.000 dinara za saobraćajni prekršaj. Pokušala sam da mu objasnim da je ta kazna plaćena i da imamo rešenje, ali on nije hteo da sluša. Ustremio se na mene, vikao i pretio mi da će da me zaustavlja i kažnjava gde god da me vidi u Blacu- priča Jelena koja od šoka koji je doživela još uvek ne može da dođe sebi.

Dodaje da je njen suprug bez reči ušao u policijsko vozilo, a da su nju posle ganjali po Blacu kako bi uzeli njegova dokumenta koja su ostala u kolima.

-Nikada se u životu nisam tako osećala. Sve komšije su videle i viku policajca i sve što se događalo. Supruga su naravno odmah pustili, jer je kazna plaćena, ali sam ja morala da potražim medicinsku pomoć, zbog šoka koji sam doživela. Nismo mi kriminalci, nikada ranije nismo imali problema sa policijom i zato me je ovo strašno pogodilo- dodaje Jelena kroz plač.

Ona objašnjava da je vređanje i pretnje koje joj je izrekao policajac, kojeg poznaju iz viđenja, u životu nije čula niti doživela.

-Ja sam građanin ove sredine koji nikada nije prekršio zakon, majka sam troje dece, od kojih su dva maloletna i da doživim da mi u dvorištu policajac preti bez razloga i viče na mene, zaista ne mogu da podnesem. Nije dozvolio ni da odem u kuću da uzmem rešenje, niti je identifikovao mog supruga, samo mu je naredio da uđe u vozilo i odvezao ga u stanicu- ponavlja ona još uvek vidno uznemirena onim što su doživeli.

Dodaje da se uopšte zbog incidenta ne oseća dobro i da će pravdu potražiti na sudu.

Policijskoj upravi u Prokuplju poslali smo zahtev da nam objasni šta se zapravo desilo i čekamo odgovor.

Prethodni tekstVATROGASCI SPASILI KRAVU
Sledeći tekstZAVRŠEN 12. PROKUPAČKI FILMSKI FESTIVAL PROFIFEST

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime