Naslovna Društvo SVAKU NOĆ DIVLJAJU AUTOMOBILIMA

SVAKU NOĆ DIVLJAJU AUTOMOBILIMA

1212
9
Vozači nemaju granica, foto.čitalac
Advertisiment

Na platou kraj Spomen parka „Gvozdenom puku“ svaku noć automobilima divljaju nesavesni vozači. Stanovnici ovog dela grada, apeluju na saobraćajnu policiju da spreči dalje opasne igrarije ovih vozača i automobila.

-Svake noći ista slika. U parku su deca, a onda dođu mladi vozači svojim automobilima i prave krugove, koče, užas. Ne razmišljaju o bezbednosti, niti ih je briga. Prošlog leta više puta smo prijavljivali policiji i ovog, ali svaka noć je noćna mora- jadaju nam se stanovnici Garića.

Kako kažu, nije samo jedan automobil u pitanju, već ih dođe i po desetak i onda turiraju, vrte se u krug, koče, a niko od njih ne obraća pažnju na to da može neko manje dete da istrči.

-Mi želimo da sprečimo tragediju i zaista smatramo da je ovo neprimereno ponašanje pojedinaca koje treba sankcionisati. Ovo je tih i miran kraj. Niko ne brani da dođe ko god želi, ali nećemo više da tolerišemo ovakvo ponašanje. Ovo je park, a ne reli staza- dodaju naši sagovornici.

Podsećaju da je reč o kulturno-istorijskom prostoru koji se narušava ovakvim bahatim ponašanjem pojedinaca, koji ugrožavaju bezbednost pre svega dece,a  zatim i svih prolaznika.

Stanovnici Garića su poznati po tome da vode računa o čistoći javnih površina i da su retki slučajevi da neko uništava imovinu. Do sada su više puta to dokazali. Primer su igralište i park koji su postojali na prostoru gde je danas Spomen park „Gvozdenom puku“ jer su sami uređivali i održavali taj prostor.

Zbog bezbednosti pre svega deca, a zatim i svih ostalih, apeluju pre svega na saobraćajnu policiju da kažnjava ove bahate vozače.

Prethodni tekst OBEZBEĐEN PREVOZ ZA ĐAKE IZ STARE BOŽURE
Sledeći tekstNA INTERNETU NIJE ZLATO ONO ŠTO SIJA

9 KOMENTARA

  1. Pozovite direktno ministarstvo u Beograd spremite im snimke kao dokaze pa da vidite kako će onda da leti perje i sinovima i očevima a i onima iz PK policije koji su sve do sad prikrivali.

  2. Šta ćemo sa onim bahatim sto se svakog dana i noći parkiraju oko Segafredo,Eurobanke,smera… i sa jedne i sa druge strane da dolazi do saobraćajnih nezgoda, deca se istraumirana vraćaju iz škole posto moraju da paze kao da prelaze minsko polje?’ Da li treba neko da strada da bi policija radila svoj posao????

  3. Od policije vajde nema. Skoro sam ih zvala kad su 2 klinca ludački vozili kvadove u uskoj uličici gore, dole, brzinom svetlosti. Klinci možda imaju oko 15 do 16 god. Znate šta je bio odgovor policajca? ,,Pa imaju prava da se MALO PROVOZAJU.,, To je bio odgovor dežurnog saobraćajca. Vreme vožnje, popodnevni odmor, u uličici se igraju deca od 4 do 5 god. Toliko od policije.

  4. Predlog, mogla bi autorka teksta da kontaktira svoje kolege iz drugih medija, da i oni objave njen tekst, apel policiji, uz ovqj video snimak, mozda urodi plodom.

  5. Takvim debilima i bolesnicima treba oduzeti dozvolu, da nikada vise ne sednu za volanom. I ja sam skoro prijavila policiji jednog takvog. Deca se igraju u parku, ne daj Boze da neko dete izleti, da ga udari, sta vredi posle?!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime