Naslovna Društvo KONKURS ZA ENERGETSKU SANACIJU

KONKURS ZA ENERGETSKU SANACIJU

0
Gradska kuća, foto: Prokuplje press
Ad

Grad Prokuplje raspisao je javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Prokuplja.

Ovo je već druga godina za redom kako Grad Prokuplje sprovodi ovaj projekat, zbog čega je dobio pohvalu Ministarstva rudarstva i energetike, jer je u odnosu na broj stanovnika, najveći broj mera energetske efikasnosti  realizovano baš u našem gradu.

Novi konkurs raspisan je za privrednike koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekat i ovim putem Grad Prokuplje ih poziva da konkurišu za ovaj vid pomoći države, čiji su krajnji korisnici građani.

Za tu namenu Grad Prokuplje je izdvojio 6.000.000 dinara, a još dodatnih 6.000.000 dinara za naš grad opredelilo je Ministarstvo rudarstva i energetike.

Građani koji žele da iskoriste bespovratna sredstva namenjena za sanaciju energetske efikasnosti, mogu da konkurišu nakon izbora privrednika, što se očekuje za dve do tri nedelje, kada će biti za njih raspisan javni poziv.

Inače, Grad Prokuplje je među prvima u Srbiji doneo Pravilnik o merama energetske efikasnosti i nastoji da i dalje održava trend kao jedna od najuspešnijih lokalnih samouprava u realizaciji ovog projekta.

Obrazac sa prilozima za Javni poziv privrednicima, može se preuzeti u zgradi Gradske uprave Prokuplja, kancelarija broj 5 i na zvaničnom sajtu Grada Prokuplja. Telefon za sve informacije u vezi konkursa je 062/313-350 Marko Cvejić.

Izvor: Sajt Grada Prokuplja

0
0
Prethodni tekstANA BRNABIĆ DOLAZI U TOPLICU
Sledeći tekstODBOJKAŠICE KREĆU U NOVU SEZONU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime