Naslovna Politika KAD PRODAJU JE JEFTINO, KAD KUPUJU SKUPO

KAD PRODAJU JE JEFTINO, KAD KUPUJU SKUPO

1
On računa, nije mu teško, foto:Prokuplje press arhiva
Ad

Koliko je nelogičnosti u potezima lokalne vlasti na čelu sa SNS, koji zapravo ima i apsolutnu vlast, pokazuje i to da kamera za video- nadzor, ali zaista samo jedna, košta više od kvadrata poslovnog prostora koji je prodala lokalna vlast.

-Prokuplјe je jedini grad na svetu u kome je kvadratni metar poslovnog prostora u centru grada jeftiniji od jedne kamere za video nadzor. Naravno, ovo važi isklјučivo za slučaj kada gradska vlast prodaje poslovni prostor (Gradska apoteka, kvadrat 630 evra) i kada gradska vlast kupuje kamere za video nadzor (komad 700 evra)- kaže predsednik Uspravne Srbije Dragan Dobrašinović.

On se, kao i mi, nije nam nikom teško, duže vreme bavi temom video- nadzora koji je plaćen sa PDV tačno million evra i koji podrazumeva kamere na 48 mesta u gradu i dva monitoring centra. U toj priči još uvek ima nejasnoća, ali se polako otkrivaju i one. Za cenu objekta nekadašnje Apoteke tek se krenulo sa istraživanjem.

Ima posla i za nadležno tužilaštvo, jer su najavljene i prijave istom.

Pratite….

0
0
Prethodni tekstDECA IZ STARE BOŽURNE ODSEČENA OD SVETA
Sledeći tekstNADLEŽNE INSTITUCIJE DA ISPITAJU NAPREDNJAČKE MALVERZACIJE

1 KOMENTAR

  1. ..baš tako mu to dođe, kad u gradu niko ne sme ni da prdne od onog šiptara koji nam vodi grad iz Beograda uz njegovog badžu nepismenog frigo-Lazu punjača klima uređaja i njemu sličnima..napunio džep i još ga puni, sve to on kupio preko nekih njemu sličnih, neka ide on u Mitrovicu pa neka kod Kurtija vodi njegov grad a ne da vodi moj grad..boli njega dupe što Prokuplje za 10 godina sa 28000 ljudi palo na 23000..odoše pametni ostasmo mi budale. Gubi se bre ti nabeđeni doktore u tvoju šiptariju pa se tamo isprđuj, a ne ovde!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime