Naslovna Društvo GDE SU NESTALE KLUPE?

GDE SU NESTALE KLUPE?

3
Dve od tri koje su pretekle, foto.Prokuplje press
Ad

Nekada je u opštinskom parku bilo šest, možda i sedam klupa, a danas ih je samo tri. Prema našim saznanjima još pre dve godine, klupe su odnete da se poprave, ali nisu sve vraćene.

Dakle, pokušavajući da saznamo gde su klupe, išli smo redom.

U Javnom komunalnom preduzeću „Gradski vodovod“ kažu da nisu kod njih, te da bi trebalo da pitamo privatno preduzeće, odnosno koncesionara „Demetru AB“ gde su. I to smo učinili i u „Demetri AB“ kažu da oni nisu videli te klupe koje su pre dve godine otišle na popravku. Pitali smo i u preduzeću koje je u likvidaciji Javno komunalno preduzeće „Hammeum“ i tamo nam je rečeno da ne znaju gde su klupe, ali da će videti ovih dana.

U redu je i ako je bilo nemoguće ih popraviti, pa su bačene, ali barem neka neko kaže gde su nestale. Može biti da se u preraspodeli zaboravilo na njih i da ih niko i nije preuzeo. Ili su i one misterija, kao ona, sećate se oko opreme za Omladinskog edukativnog centra: https://prokupljepress.rs/2023/07/15/naprednjaci-prodaju-sve-sto-stignu/ koju nismo uspeli da rasčivijamo gde je.

Građani se sa pravom pitaju šta bi sa njima i imaju prava na to, jer su ih upravo parama građana Prokuplja napravili. I može neko reći da to uopšte nije važno, ali jeste, jer ako sitnice preskačemo i krupnije ćemo. Ako je neko bacio, otužio, zaboravio klupe, a niko nije reagovao, isto će učiniti i sa svim ostalim.

2
0
Prethodni tekstLJUDI, GDE STE NESTALI?
Sledeći tekstTOPLIČKI OKRUG TROŠI POLA MILIONA NA KAFANE

3 KOMENTARA

  1. Jedan repic mali crevo je isekao i spakovao i odneo, ali zeznuo….za sitan novac se obrukao ,a voli on i nove plafonjere iz toaleta hitne da krade isto…ha ha ha ,kao i dascice od klupica da pozajmljuje na neodredjeno vreme…ala cemo se smejati ovih dana a mozda i pre… .
    Vreme kuca tik tak, ili vracaj crevo gde si uzeo ili bruka izlazi na videlo…dovoljno je da ga bacis iz gepeka pored cesme ,pravicemo se da nista nismo videli….a ti biraj da li zelis krupan kadar ili slow motion….izbor je veliki
    ala cemo se smejati ovih dana a mozda i preeee

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime