Naslovna Hronika ŠTA AKO TREBA HITNA DA PROĐE?

ŠTA AKO TREBA HITNA DA PROĐE?

3
Ne samo nesavesno, već i bezobrazno, foto.čitalac
Ad

Pre oko sat vremena, kola beogradskih registarskih oznaka parkirala su se ispred rampe na ulazu u Pešačku zonu na Carini. Ovo nije prvi put da nesavesni vozači ovako zagrade jedini prolaz.

Nedavano vozilo Hitne pomoći nije moglo da prođe od pančevačkog automobila koji se nepropisno i nedozvoljeno parkirao na istom mestu, i ekipa je imala zaista poteškoća da stigne do osobe kojoj je bila neophodna zdravstvena pomoć. O tome smo već pisali https://prokupljepress.rs/2023/08/12/zbog-nepropisno-parkiranog-vozila-hitne-sprecena-da-ukaze-pomoc/ a građanin je na kraju dobio adekvatnu zdravstvenu pomoć, jer je ekipa Hitne pomoći sve prenela na ruke.

-Da li se u Beogradu parkiraju ovako- pitaju se građani, kojima je dosadilo da svaki dan gledaju istu sliku.  

I u ovom slučaju, Hitna pomoć, kao ni vatrogasno vozilo, niti bilo koje drugo, ne bi moglo da prođe. Da li razmišlja vozač o mogućim posledicama, ovog svog bahatog i nepromišljenog čina?

Nekima ne vredi govoriti, objašnjavati, neke samo treba kažnjavati., ali je potrebno da policijski službenici budu na ulici, a nešto ih nema.

Evo, mogu barem da pročitaju, pa neka nas pozovu, rado ćemo im dati originalnu fotografiju.

0
0
Prethodni tekstBLAČKOM PREDSEDNIKU DS OBIJENA KUĆA
Sledeći tekstPOBEDA TOPLIČANINA

3 KOMENTARA

  1. Odličan tekst ali na slici vidimo 2 automobila a svakodnevno radnim danima ti ima i po 5-6 naravno PK tablice a veoma često se parkiraju i na samom pešačkom prelazu.
    Inače niko pa ni ovaj novinar nema hrabrosti da piše o ponašanju taksista i samom centru gde svakodnevno na samo par stotina metra od policije vrše parkiranja i izlaske sa taxi parkinga preko pune linije.
    Ali lako je skupiti hrabrost i pisati o bahatim Beograđani a koji eto ugrožavaju sirote prokupčane. Kada se trebaju spomenuti stvarni problemi tu hrabrosti nema. Prokupačke policija dozvoljava taksistima kršenje propisa ali zato ne daj bože da nahvatati neki jugo ili sličan auto. Naravno i novinari se tome svojski pridružuju kroz zatvaranje očiju. Zaista je sramota i bez ikakve časti raditi ovako nešto ali svako ima svoj obraz… ili ga nema

    • Poštovani/na, lako je pisati ovako kao Vi tajno, zar ne? Već sam jednom vodila sličnu polemiku sa jednim građaninom, možda ste to baš Vi? Nije ni važno. Dakle, taksistima je lokalna samouprava dozvolila da se tu parkiraju, okreću, šta god, jer su pre dve godine, organizovali proteste i dobili šta su želeli. Evo Vi nam se možete javiti urednik@prokupljepress.rs , pa ćemo Vas lepo citirati i kažite sve što imate, nemojte da se krijete, kada ste časni i imate hrabrosti, koje drugi nemaju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime