Naslovna Društvo HVALA TI PREDSEDNIČE ŠTO NAS NAUČI KAKO IZGLEDA AUTO-PUT!

HVALA TI PREDSEDNIČE ŠTO NAS NAUČI KAKO IZGLEDA AUTO-PUT!

3
Ad

I dalje 5,5 kilometara Auto-puta Mira, odnosno trase auto-puta E 80 Niš- Priština privlače pažnju građana i svi koriste svaku priliku da se provozaju njima i srede utiske. Tako su to učinile i dve Prokupčanke koje su snimile kraći klip o svojim impresijama, a bolna istina stala je minut:

Neverovatno je koliko je ova mala relacija kod Merošine privukla pažnju domaće javnosti i koliko se o njoj još priča. Čak i moje trinaestogodišnje dete je kada je prošla shvatila da nije auto-put, ali što kažu Prokupčanke u snimku :“Ako predsednik kaže da jeste, onda jeste!“

I tako crno postade belo u tren oka!

Mi smo već u dva navrata pisali o tome, pa možete i da se podsetite, https://prokupljepress.rs/2023/07/26/sad-znam-sto-se-deonica-nije-otvorila-kad-je-zavrsena/

https://prokupljepress.rs/2023/07/27/gde-nestade-auto-put/ , ali je najvažnije u svemu da je to samo prvi deo Sektora 1 koji podrazumeva trasu do Beloljina. Kada će ona da se započne i privede kraju, ne znamo, ali pratimo.

0
0
Prethodni tekstZA NAŠU DECU
Sledeći tekstMINISTARKA POSETILA BLACE, A CENA ŠLJIVE MUČI PROIZVOĐAČE

3 KOMENTARA

  1. Sve ste pogrešno razumele. Nije bitno koliko autoput ima traka, bitno je da se po njemu vozi. Postojeće tri trake su za vozila na točkovima, a za leteće automobile su one tri trake pored što ih ne vidite. Pa vidite po nadvožnjavima da su već lepo isprojektovane. Sve je to precednik isplanirao još pre par godina kad je predviđao leteće automobile, ništa neka vas ne zbunjuje. Ima ko o tome misli iako vam se samo čini da trake ne postoje. One su tu iako ih, fizički, još nije otvorio.

      • Ma ja sam dokon čovek, penzioner, al tužno zagledan i mračnu i neizvesnu budućnost. Zato dam sebi oduška kroz piskaranje. Mislim, ne mora da čita koga mrzi, jel tako?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime